InfographicMonday: Carrière maken via sociale media

InfographicMonday: Carrière maken via sociale media

In het digitale tijdperk waar communicatie tweerichtingsverkeer is zie je steeds meer dat werkzoekenden zichzelf aanbieden door zich online te positioneren. Denk daarbij aan een LinkedIn profiel dat constant wordt bijgehouden of aan bijvoorbeeld “Even voorstellen” op Marketingfacts waar kandidaten zich aan werkgevers voorstellen. Deze InfographicMonday staat daarom in het teken van infographics die laten zien hoe je jezelf online kan ‘branden’ en jezelf aan een baan kan helpen.

Social media for the career-minded

Job searching with social media

The evolution of the advertising executive

The 5 minute guide to getting a job in social media

The PR communication world of 2021


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Wat een geweldige tussenstand voor degene die het gevoel hebben dat social media nog maar in de kinderschoenen staan alleen al om het feit dat er feitelijk nog maar relatief weinig mensen participeren. Ik behoor tot de categorie die op dit moment absorbeerd en tracht te participeren. Daarna volgt wellicht nog een fase.........

    Dit is in ieder geval een mooie wake up call

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.