Keepstream sluit op 30 september

Keepstream sluit op 30 september

Keepstream, een tooltje om Tweets op te slaan, heeft zojuist aangekondigd dat ze overgenomen zijn door Infochimps. Op zich niet raar dat ze overgenomen worden want het is een prettige tool die wij op Marketingfacts ook regelmatig inzetten. Wat wel raar is is dat ze ook helemaal stoppen met Keepstream. De oprichters Huston Hoburg,  Jim England en Tim Gasper gaan het veertien koppige team van Infochimps versterken.
Keepstream wordt na 30 september een read-only service zodat bestaande streams behouden blijven. Maar, ook daar willen ze vanaf.

Volgens het persbericht zijn ze namelijk op zoek naar een partij die de collecties wil importeren in hun eigen systeem.

Citaat uit het persbericht:

We will be exploring options for exporting collections or integrating with similar curation services. If you’d be interested in something like this, let us know by replying to this email.

Hoeveel geld er met de overname gemoeid is, is niet bekend.

Jammer dat het verdwijnt, maar gelukkig hebben we Storify nog :)

 


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 6 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.