Vacature: Art Director bij Qban

19 juli 2011, 04:21

Qban Interactive Media Design zoekt een ervaren art director die samen met het team van zeven designers zorgt voor innovatieve hoog conventerende online campagnes.

Qban Interactive Media Design werkt voor nationale en internationale opdrachtgevers zoals KPN, DAS, MTV Mobile, BCC, Pabo, Christine le Duc, Mastercard, T-Mobile, Sony, De Friesland Zorgverzekeraar, iCentre.

De functie
Als art director til jij de designers naar een hoger niveau en stimuleer jij hen in het “out of the box” denken. De eindgebruikers prikkel je met een eigentijds creatief concept. Net als wij en onze klanten ben je niet al te snel tevreden en blijf je kritisch naar het ontwerp kijken. Je vindt het aansturen van een team een uitdaging en vindt innovatie en ontwikkeling van de het team meer dan belangrijk.

Gewenste kennis en ervaring
Aantoonbare leidinggevende ervaring, een duidelijke visie op online design, oog voor detail, kennis van de laatste ontwikkelingen op interactief design. Het kunnen ontwikkelen van een creatief concept, het vertalen van marketing & communicatie doelstellingen in een effectief en high converting design. Ruime kennis en ervaring met software van Adobe Creative Suite o.a. Photoshop, Flash, Dreamweaver. Kennis van HTML/CSS, actionscript, iPhone/iPad applicaties en eventueel andere webtechnologieën is een pré.

Waarom Qban
Bij Qban heerst een plezierige, creatieve werksfeer, waar werken in teamverband en informele omgangsvormen hoog in het vaandel staan, er is veel ruimte voor eigen initiatief, kennisverbreding en een grote mate van zelfstandigheid.

Solliciteren
Ben jij creatief, communicatief, ambitieus en de teamleader die wij zoeken? Stuur dan je motivatie en CV zo snel mogelijk naar ons toe.

Voor meer informatie bel met 0172 233 399 of mail naar vacature@qban.nl
Je gegevens worden uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.

Qban Interactive Media Design
Europalaan 16, 2408 BG Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!