Skypen met je Facebook matties

Skypen met je Facebook matties

Er werd al lang over gespeculeerd. Eigenlijk wist iedereen het al, maar sinds vandaag is het officieel. Skype is nu geïntegreerd in Facebook. Tijdens een persconferentie van twee uur geleden is het officieel gelanceerd. Een toegevoegde waarde aan Facebook. Nu kun je met al je vrienden waar ook ter wereld videobellen. Of je vanuit Facebook ook direct naar mensen kunt bellen met Skype voor Android is nog niet bekend.

Hieronder de persconferentie waar onder andere Marc Zuckerberg ook praat over hoe betrouwbaar hij Microsoft als partner vindt. Daarnaast komt Tony Bates aan het woord.
De persconferentie begint pas bij 6:00. Overigens leuk om de paarse MacBook van Marc te zien terwijl hij de samenwerking met Microsoft aankondigt.Tony Bates heeft er ook op zijn eigen YouTube kanaal een stukje over te vertellen.Uiteraard heb ik het meteen zelf geïnstalleerd, maar helaas. Slechts 1 van mijn vriendjes heeft het ook geïnstalleerd en die was offline. Dus ik zal of beter mijn vriendjes moeten selecteren of even wachten tot ik het kan testen.
Als het het zelf wilt proberen, ga je gang en ‘give me a call’.

Ook leuk om te melden is dat Facebook officieel bekend heeft gemaakt op de 750.000.000 leden te zitten.
Of deze functie ook onderdeel is van de strijd tegen Google, die in Google+ een soortgelijke functie heeft, weet ik niet. Maar het lijkt alsof de grote consolidatie-slag tussen de internetgiganten echt begonnen is.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.