Vacature: Performance Marketing Consultant bij ZED Digital

28 juni 2011, 04:19

Over ZenithOptimedia en Zed digital

Zed digital is hét bureau voor digitale media & creatie en is een unit binnen mediabureau ZenithOptimedia, nationaal en internationaal één van de grotere mediabureaus. ZenithOptimedia werkt voor grote merken als L’Oréal Paris, Puma, Guhl, Ziggo, Givenchy, Nestlé en Collistar.

Zed digital adviseert en begeleidt opdrachtgevers bij campagnes op het gebied van online, social media, mobile, viral, search, (in)gaming en andere opkomende interactieve technologieën.

 

Over de functie

Je bent dé performance specialist binnen een team dat grote en kleine opdrachtgevers van Zed digital op alle aspecten van digitale media-inzet begeleidt.

Je houdt je dagelijks bezig met het opzetten, analyseren, beheren en optimaliseren van complexe performance based campagnes en programma’s. Je weet je weg te vinden bij Google, affiliate netwerken en online veilingen.

Je bent campagne verantwoordelijk en haalt optimaal rendement uit de budgetten.

Dagelijks sta je in contact met performance consultants in andere teams en je werkt uiteraard samen met collega’s in het mediateam. Je deelt jouw kennis en ervaring proactief met je collega’s en je vindt het leuk om presentaties en workshops over je vakgebied te verzorgen.

 

Wat vragen wij van je:

Een gezonde portie klantgerichtheid, prestatie, zelfstandigheid en pro-activiteit. Je bent analytisch, gestructureerd, nauwkeurig, stressbestendig, leergierig en bovendien flexibel.

Dat zijn de kernwoorden die bij een performance marketing consultant passen. 

Vereist zijn in elk geval:

 

  • Een afgeronde HBO/WO-opleiding richting (marketing)communicatie
  • Minimaal één jaar relevante werkervaring
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Passie voor internet en marketing
  • Expertise in Google AdWords (must), GAP gecertificeerd (pré)
  • Bekendheid met andere performance platformen, zoals Yahoo Search Marketing, Microsoft AdExcellence en AdMarkt
  • Kennis van Web Analytics pakketten, zoals Google Analytics, is een pre.
  • Goede beheersing van relevante tools en programma’s (van MS Office tot de Google Editor)

Wat bieden we je:

Wij bieden je een drukke baan in een dynamische omgeving met ambitieuze doelstellingen, zowel qua service naar onze opdrachtgevers als kennisniveau. Mede door jouw inzet en ervaring gaat de performance discipline binnen Zed digital hard groeien.

Salaris is afhankelijk van je ervaring en je leeftijd. Er is ruimte voor persoonlijke ambities, cursussen en opleidingen. Voor de lunch hebben we Mevrouw Hildegard, die garant staat voor een lekker en uitgebreid lunchbuffet. En natuurlijk hebben we onbeperkt koffie en af en toe een vrijdagmiddagborrel.

 

Interesse?

Stuur ons je CV en motivatie. Reacties kun je sturen naar: {encode=”david.van.dam@zeddigital.nl” title=”david.van.dam@zeddigital.nl”}

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!