Vacature: Sales & marketing manager bij Multiscope

3 mei 2011, 04:19

Ter versterking van onze organisatie is Multiscope op zoek naar een sales & marketing manager. Het is jouw missie om Multiscope verder uit te bouwen en een sterke groei te realiseren. Jij bent de energieke motor achter deze bedrijfsgroei en gaat de uitdaging aan om de omzet binnen 3 tot 5 jaar te verdubbelen.

Je geeft leiding aan het sales & marketing team en zoekt continue naar nieuwe instrumenten en mogelijkheden om potentiële klanten te bereiken en te binden. Je bent resultaatgericht, energiek, positief en coacht je teamleden om hun ambitieuze doelstellingen te realiseren. Zelf geef je het goede voorbeeld en focus je je op het binnenhalen van key accounts en het pakken van kansen in de markt. Je bent onze commerciële tijger en de superspits van de organisatie. Binnen de functie bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar een rol binnen het MT.

We maken graag kennis als je dit profiel hebt:

  • HBO opleiding (bijv. HEAO CE)
  • enkele jaren managementervaring binnen een vergelijkbare functie
  • aantoonbare commerciële resultaten en successen
  • een sterk netwerk van (marketing) beslissers
  • goede, inhoudelijke kennis van B2B sales & marketing
  • een teamspeler die altijd het voortouw neemt

Wij bieden!

Voor deze functie geldt een beloningspakket van €70.000 tot €90.000 per jaar afhankelijk van ervaring en kwaliteiten. Wij bieden een auto, laptop en mobiel van de zaak. Daarnaast maken een winstuitkering, persoonlijk ontwikkelingsbudget, vakantiegeld en 25 vakantiedagen deel uit van je secundaire arbeidsvoorwaarden. Details van je beloningspakket worden na onderling overleg vastgesteld.

Je komt te werken in een innovatief, snelgroeiend en goed georganiseerd bedrijf waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. De cultuur binnen Multiscope is te omschrijven als professioneel, taakgericht, informeel en direct.

Reageer snel!

We zien je CV en motivatiebrief graag tegemoet. Stuur deze per e-mail naar Saskia Bloemers ({encode=”s.bloemers@multiscope.nl” title=”s.bloemers@multiscope.nl”}). Voor inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met John Kivit ({encode=”john@multiscope.nl” title=”john@multiscope.nl”}, 073-6212122).

Bedrijfsprofiel

Sinds de oprichting eind 1993 heeft Multiscope zich ontwikkeld tot een toonaangevend online onderzoeksbureau. Het bedrijf voert sinds 1996 online marktonderzoek uit en kan daarmee bogen op een ruime expertise en ervaring in dit groeiende segment. We zijn uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van online kwantitatief marktonderzoek. In de rijke historie van het bedrijf hebben we een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van online marktonderzoek in Nederland en daarbij een pioniersrol vervuld.

Multiscope is een innovatief, snelgroeiend en goed georganiseerd bedrijf waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. De cultuur is te omschrijven als professioneel, taakgericht, informeel en direct. We bieden een prettige, open werkomgeving in het centrum van ‘s-Hertogenbosch (op 200 meter van het centraal station). Een leuke bijkomstigheid is dat de regelmatige bedrijfsborrels daardoor extra gezellig zijn in het bourgondische ‘s-Hertogenbosch.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!