Facebook komt tot leven

29 maart 2011, 07:31

Een luchtig item op de dinsdag, einde ochtend. Je bent alvast gewaarschuwd. Niet iets mega-actueels, onderstaande video staat sinds februari live op YouTube. Iets vergelijkbaars zagen we al eens in 2007 bij de Hema en bij het duel van Club Internet. Waarom dan toch hier een filmpje over Facebook dat tot leven komt? Omdat hij heel mooi en gaaf is (37000 views tot nu toe). Kijk maar:

Een nog redelijk onontdekt pareltje van Cedric Vella (@cedricvella) die toch wel wat meer dan de 37K views op YouTube op dit moment heeft verdiend. Met dank aan @yizmo voor de tip. En vooruit omdat we toch een stuk vrijdagmiddaggevoel op de dinsdagochtend leveren, deze afsluiter er nog even bij om onze hoofdredacteur @mgvandenbroek helemaal gek te maken;-) Over 30 jaar is er met de iPhone 44G een app voor letterlijk alles.

Met dank aan The Next Web.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!