Blue Shots TV: Jelle Kolleman van Red Urban over het vak, Hyves en de Spin Awards

18 maart 2011, 14:00

In januari ontving ik Jelle Kolleman van Red Urban in Idealize. Ik sprak met hem over het vak (‘op internet moet je niet reclamisch willen zijn’), over Hyves (‘als je het goed gebruikt kan het erg goed werken’) en over de Spin Awards (‘ik heb een beetje een haat liefde verhouding met de Spin Awards’).

Ook praat hij over zijn rol binnen Red Urban, waar hij ‘vrij is om te gaan’ na een lock-up na verkoop van drie jaar. Niet dat hij dat van plan is, zou nu ook niet slim zijn: ‘Ik ben op dit moment misschien nog iets te belangrijk voor Red Urban’. Een portret van een talentvol vakman uit de digitale bureauwereld.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!