Vacature: product marketeer proposties bij NS Hispeed

22 maart 2011, 06:18

Referentie nr. NSI0066

Provincie Noord Holland

Plaats Amsterdam

Vacaturetype Professional

Werkveld Marketing & Sales

Opleidingsniveau HBO

Publicatiedatum 10 Maart 2011

Functie

Je ontwikkelt klantgerichte producten en diensten waarmee binnenlandse Fyra klanten geacquireerd en behouden worden. Hiermee draag je als product marketeer proposties bij aan het commercieel resultaat en strategische keuzes. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van resultaten d.m.v. initiëren, implementeren, optimaliseren en beheren van commerciële proposities en productplussen o.b.v. consumer insights. Je signaleert en speelt pro-actief in op marktontwikkelingen, zoals bv. de invoering van de OV Chipkaart. Op tactisch niveau vul jij het strategisch marktbewerkingplan aan van Fyra binnenland. Je rapporteert aan de Marktmanager Fyra.

Als product marketeer proposties ben jij de linking pin tussen de strategie en de executie daarvan. Je identificeert nieuwe kansrijke doelgroepen en werkt vernieuwende proposities voor deze doelgroepen uit. Je managed deze marketingacties, stuurt bij waar nodig en evalueert. Je werkt nauw samen met bijvoorbeeld overige propositie- en marktmanagers, marketingcommunicatie, PR, klantexpertise etc.. Je opereert dicht tegen sales aan en gezamenlijk hebben jullie als doel om omzet en volume te maximaliseren.

Wij vragen

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau met circa 4 tot 6 jaar relevante werkervaring, zoals marktonderzoek, consumer insights, acquisitiemarketing, CRM, campagnemanagement, e-commerce. Eventueel heb je kennis van vervoersprocessen. Als professional ben jij commercieel, creatief en resultaatgericht. Je bent in staat conceptueel te denken en zaken af te ronden. Om een sterke focus aan te brengen is Fyra tijdelijk ondergebracht in een aparte business unit. In deze projectgroep worden tot eind 2012 alle Fyra binnenland activiteiten ondergebracht.  

Bedrijfsonderdeel

NS Hispeed is de hogesnelheidsonderneming van NS en biedt hogesnelheidsvervoer aan op zowel nationale als internationale bestemmingen. Naast Fyra vallen onder NS Hispeed ook hogesnelheidstreinen als Thalys, ICE International, Eurostar en TGV. Fyra rijdt dagelijks 2 keer per uur van Amsterdam, via Schiphol naar Rotterdam en terug en vanaf 4 april door naar Breda. Deze comfortabele trein maakt gebruik van de hogesnelheidslijn en is daarmee veruit de snelste verbinding tussen Amsterdam, Schiphol, Rotterdam en Breda. Het doel is om op korte termijn de frequentie op dit traject te verhogen. Als product marketeer proposties vorm jij een belangrijke schakel in het succes.

Wij bieden

Werken bij NS Hispeed betekent werken in een omgeving waar complexe vraagstukken en processen een belangrijke rol spelen. Het is boeiend en biedt veel ruimte voor je eigen ontwikkeling en eigen initiatief. In eerste instantie word er een jaarcontract aangeboden. Het betreft een fulltime (36-urige werkweek) functie met een prima salaris en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. NS Hispeed is gevestigd op het Centraal Station van Amsterdam.

Sollicitaties ontvangen wij graag via onze carrieresite: www.werkenbijns.nl voorzien van CV en motivatiebrief. Wil je meer informatie over deze functie, neem gerust contact op met Yvo Kaatman via het telefoonnummer 06-10929728.

Klik hier om direct te solliciteren

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!