ADV: Geef je marketing een boost in slechts één dag!

14 maart 2011, 06:43

In één dag een geïntegreerde visie op alle moderne marketingtrends ? Het kan! Kom op 23 maart naar Brussel voor het Fusion Marketing Experience congres. Dr. Dave Chaffey toont er je een model dat borg staat voor een klantgerichte integratie van je marketing. Maar wie op zoek is naar tips over een specifiek thema kan er ook terecht! Ondermeer social media marketing, CRM, klantenengagement en e-mail marketing komen aan bod in keynotes en workshops met toppers als Olivier Blanchard en Dela Quist. Lezers van M! krijgen bovendien een korting van 30% als ze bij het registreren onderaan de code fusionfacts30 ingeven!

Organisator en M! blogger J-P De Clerck trekt voluit de kaart van relevante content en netwerken op hoog niveau met de nodige Belgische hapjes. Geen commerciële pitches en hype, wel leren, netwerken en adviezen delen met je collega’s EN in persoonlijke gesprekken met de sprekers. Een niet te missen kennis- en netwerkbad voor marketeers dus. Schrijf je nu in!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De redactie van Marketingfacts, bestaat tegenwoordig uit Luuk Ros & Matthijs van den Broek. Zie ook colofon: https://marketingfacts.nl/colofon/

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!