Vacature: SEO Consultant bij eFocus

1 maart 2011, 08:52

Utrecht/Amsterdam

eFocus, het fullservice internetbureau in Utrecht en Amsterdam, is op zoek naar een SEO Consultant die ons team komt versterken. Jij weet als geen ander hoe zoekmachines werken en hoe je zoekmachine optimalisatie (SEO) effectief voor opdrachtgevers inzet. Je ziet je het als een uitdaging om aan het succes van onze B2B- en B2C opdrachtgevers mee te bouwen en echt resultaat te behalen!

Jouw werk als SEO Consultant bij eFocus

Je werkt samen met onze opdrachtgevers aan het verhogen resultaat uit de inzet van SEO. Je zorgt ervoor dat de websites van onze opdrachtgevers hoog eindigen in de organische resultaten en hierdoor de overeengekomen doelstellingen behaald worden. Het kan zijn dat je een bestaande website onder handen neemt of aan de wieg staat van een volledig nieuwe website en vanaf moment 1 betrokken bent bij de ontwikkeling hiervan. Je werkt hierbij zowel zelfstandig, als met collega’s van je eigen en andere afdelingen.

Aan de hand van analyses en benchmarks werk je een concrete SEO-strategie uit. Deze implementeer je in nauwe samenwerking met onze developers op bestaande en/of nieuw te realiseren websites, en ook na de lancering blijf je werken aan verbetering van het resultaat. Daarbij ben je de kritisch sparringpartner voor onze opdrachtgevers en sta je ze bij met raad en daad. Je hebt een end-to-end verantwoordelijkheid: je geeft niet alleen vorm aan de strategie, maar zorgt er ook voor dat de uitvoering succesvol verloopt. Uiteindelijk gaat het om het behalen van resultaat!

Welke eigenschappen heb jij als SEO consultant?

Jij bent resultaat gedreven en proactief.  Jij bent degene die bepaalt hoe je succes behaalt! Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent betrokken bij je opdrachtgevers en je team. Jouw doel is om gezamenlijk het beste resultaat te behalen. Verder vragen wij het volgende van je:

• Een afgeronde opleiding op minimaal Hbo-niveau

• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring

• Aantoonbare ervaring met de inzet van SEO voor diverse opdrachtgevers

• Up-to-date kennis van SEO en een duidelijke visie

• Kennis van SEO- en webanalyse tools

• Gedegen kennis van de werking van CMS-systemen

• Bureau ervaring is een pre

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris baseren wij niet alleen op je leeftijd en opleiding, maar vooral op de ervaring die je meebrengt. De secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan uit een goede pensioenregeling, een spaarloonregeling en collectieve zorgverzekering. Daarnaast is er ruimte bij ons voor flexibele werktijden en de mogelijkheid om parttime te werken (32 tot 40 uur) en krijg je, indien nodig in jouw functie, een gsm, die je ook privé mag gebruiken.

Kijk hier voor een uitgebreid overzicht van onze arbeidsvoorwaarden.

Fullservice Internetbureau

eFocus is een fullservice internetbureau gevestigd in Utrecht en Amsterdam. We ontwikkelen websites en verzorgen online marketing en conversie optimalisatie. Alles draait in onze aanpak om het behalen van online effect. eFocus biedt jou uitdagende projecten, een professioneel maar gezellig team en veel ruimte om zelf richting te geven aan je functie.

Samen met Cure4Finance, Diago, KREM, Medicore en Nines maakt eFocus onderdeel uit van eFocus Groep. De bijna 200 collega’s van eFocus Groep zijn ondernemend, plezierig ambitieus en hebben passie voor hun vak.

Interesse?

Solliciteren kan via deze link.

SEO Consultant niet jouw baan, maar eFocus wel je werkgever? Wij zoeken o.a. ook nog een E-mail Marketeer en een Webanalist.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!