Vacature: Senior Zoekmachine Optimalisatie Consultant bij Search Factory

23 februari 2011, 06:09

Groei jij als Senior Zoekmachine Optimalisatie Consultant met onze klanten mee?

Search Factory in Amsterdam is een jonge, innovatieve en groeiende organisatie die voor haar klanten online omzet verhoogt met een doelgerichte en bewezen aanpak. Voor ondernemingen als OHRA, ONVZ en Pluimen die sterk inzetten op een online strategie zijn wij een ervaren en gepassioneerde partner. Search Factory staat voor online ondernemen op basis van kennis, kunde en meetbaar resultaat.

Om ons team te versterken zoeken wij een gedreven SEO Consultant. In deze rol adviseer je onze opdrachtgevers over de optimalisatie van websites zodat deze goede organische posities behalen in zoekmachines als Google en daardoor de e-commerce doelstellingen behalen.

Search Factory biedt je interessante projecten voor toonaangevende opdrachtgevers en geeft je veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkelingsruimte in de functie. Je gaat werken met gedreven, professionele en gezellige collega’s in een fantastisch kantoor. Deze uitdagende full time functie komt met een uitdagende beloning inclusief prima secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioen, telefoon). Natuurlijk zijn er diverse interne en externe mogelijkheden voor verdere ontwikkeling.

Jouw profiel

Natuurlijk heb je een sterke affiniteit met online marketing. Daarnaast ben je analytisch, proactief en resultaatgericht en is je Nederlands vloeiend.

Je hebt ervaring met web-analytics en content management systemen. Ook heb je gewerkt met SEO tools en ben je bekend met SEO copywriting, content optimalisatie en link building.

Je opleiding is op WO of HBO niveau, bij voorkeur in een technische richting en je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring en kennis van HTML, CSS, ASP, PHP, Ajax. Tot slot ben je als consultant in staat om complexe materie eenvoudig uit te leggen.

Je taken

Voor onze opdrachtgevers voer je diepgaande analyses uit en stel je heldere SEO verbeteringsadviezen op gebied van techniek, keyword analyse, content strategie, migratie en link building op. Ook zet je linkbuilding projecten op en manage je deze.

Vanzelfsprekend presenteer je je SEO strategieën aan de opdrachtgever en hun webbouwers en begeleid je hen bij de implementatie ervan. Je monitort, interpreteert en rapporteert de SEO resultaten gedurende het traject.

Ook adviseer je proactief over SEO en houdt je je kennis op peil door het volgen van actuele SEO ontwikkelingen. Je deelt je kennis intern en extern door het verzorgen van presentaties en workshops en door actief te bloggen over je vakgebied. En natuurlijk werk je nauw samen met collega’s SERM, zoekmachine adverteren, affiliation en conversie optimalisatie.

Interesse?

Neem contact op met Philip Spaas (020-71 525 220) of stuur je CV naar {encode=”philip@searchfactory.nl” title=”philip@searchfactory.nl”}

Acquisitie op basis van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!