IQNOMY liquid internet ontvangt innovatiekrediet

8 februari 2011, 05:17

Door technologische ontwikkelingen zijn we steeds meer in staat om al onze activiteiten te registreren en vast te leggen in een persoonlijk profiel. Denk daarbij aan mobiele apps waarmee we digitaal kunnen inchecken, de sportprestaties registreren of de hotspots vastleggen die we vaker willen bezoeken. En geloof me, de zelfdenkende koelkasten, auto’s en weegschalen die hun meetgegevens automatisch doorsturen naar internet zijn al lang geen toekomstmuziek meer. The Internet of Things is dichter bij dan veel mensen denken, nu alleen hopen dat we snel weer nieuwe IP-adressen krijgen.

Sinds vorig jaar zomer ben ik betrokken bij de marktintroductie van IQNOMY Liquid Internet, een jong technologiebedrijf dat zich richt op real-time marketing via het internet. In het kort: door genoemde ontwikkelingen zijn we steeds beter in staat om in real-time wensen en behoeften van websitebezoekers te analyseren en te gebruiken om de gebruiker relevante content aan te bieden.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!