Blue Shots TV: Joris van Heukelom in gesprek met Oscar Kneppers

21 januari 2011, 14:00

Iedereen die nog maar een paar jaartjes meeloopt in de wondere wereld van internet en media (zegt de ouwe lul :)) kijk en luister naar Oscar Kneppers. Een warme, soms bijna filosofische, doch ook zakelijke uitgever. De drijvende kracht ooit achter Emerce en achter Bright. Ga met Oscar mee terug naar de tijd dat hij bij IDG, jawel, nog achter de typemachine (dat is een soort computer en printer in 1, google maar even) zijn artikelen schreef. Totdat ie een Mac aanraakte…

Oscar praat verder over wat voor hem ondernemen is (‘de opwinding van een leeg scherm voor je, alles kan nog, een zee van oneindige mogelijkheden’) en over zijn nieuwe plan ‘Rockstart’ en wat hij daar de komende drie jaren mee wil bereiken.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Henk de Hooge

  Goeie teksten van Oscar, heerlijk nuchter, succesvol en met respect voor het verleden. Ben benieuwd naar dat plekje in Spanje. Succes met je eigen 1000 dagen.


  22 januari 2011 om 13:08
  venturo

  Goeie gozert!


  22 januari 2011 om 20:48

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!