Vacature: Account Manager Women, Parenting & Social bij Sanoma Digital

18 januari 2011, 06:23

{title}Sanoma Digital is actief sinds 1995 en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste digitale uitgever van Nederland. Met een rijk portfolio van 100 websites, waaronder Kieskeurig.nl, Startpagina.nl, NU.nl, Vrouwonline.nl, Viva.nl, Autoweek.nl, SchoolBANK.nl, Autotrader.nl, Jongegezinnen.nl en web-log.nl bereikt Sanoma Digital ca. 80 procent van alle internetters van 13 jaar en ouder in Nederland. Het hele Sanoma Digital netwerk heeft per maand meer dan een miljard pageviews.

Sinds 2006 is Sanoma Digital ook actief op mobiel internet. Het mobiele netwerk van Sanoma Digital bestaat inmiddels uit 18 mobiele sites, 25 iPhone-, 2 Android en 5 iPad apps.

Sanoma Digital is onderdeel van Sanoma Uitgevers. Met bijna 70 publiekstijdschriften (met bijbehorende extensies en evenementen) en alle digitale media is Sanoma Uitgevers in bereik het grootste mediabedrijf in Nederland.

Voor het cluster Sales Women, Parenting & Social zijn we op zoek naar een fulltime: ACCOUNT MANAGER (M/V)

Functie:

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor het behalen van de omzetdoelstellingen per kwartaal. Je onderhoudt relaties met adverteerders en adviseert je klanten over het genereren van traffic naar hun website en het realiseren van goede conversie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het benaderen en bezoeken van nieuwe klanten en ben je continu op zoek naar nieuwe commerciële kansen. Je vindt het een uitdaging om jezelf te ontwikkelen, alles te weten over online performance advertising en om een gesprekspartner op alle niveaus te zijn. Je opereert vanuit het salesteam Vrouwen en rapporteert aan de Salesmanager.

Jouw profiel:

– HBO denk- en werkniveau

– Minimaal 2 jaar aantoonbare verkoopervaring in de buitendienst

– Ervaring met internet en het verkopen van online advertising producten is een pré

– Oplossing- en resultaatgericht

– Proactief en overtuigend

– Teamplayer 

– Sterke communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk)

Sanoma Digital biedt:

Een informele en professionele omgeving waarin veel ruimte is voor eigen initiatieven. We zijn een ambitieuze organisatie waar met plezier en enthousiasme wordt gewerkt aan de nieuwste mogelijkheden van internet. Sanoma Digital besteedt aandacht aan het opleiden van medewerkers, dus je krijgt volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen. De gemiddelde leeftijd binnen Sanoma Digital is 33 jaar.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie? We zien jouw CV en motivatie graag tegemoet. Mail naar: {encode=”aynur.abbott@sanomadigital.nl” title=”aynur.abbott@sanomadigital.nl”} o.v.v. Account Manager. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Aynur Abbott op bovenstaand e-mailadres.

Sanoma Digital is onderdeel van Sanoma Uitgevers. Meer informatie over Sanoma Digital: www.sanomadigital.nl

Volg ons op Twitter: Twitter.com/sanomadigitalNL

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!