Blue Shots TV: Michael van Os in gesprek met Engin Celikbas | KesselsKramer

7 januari 2011, 14:00

Michael van Os, ex hoofdredacteur van Adformatie, interviewde als gast interviewer van Idealize een viertal prominente bureau directeuren uit de reclamebranche.

Na Barbera Wolfensberger (CEO BBDO), Hans van Dijk (directeur Skipintro) en Ralph Wisbrun (directeur UbachsWisbrun/JWT en voorzitter van de VEA) eindigt Michael van Os zijn (voorlopig) vierdelige serie gastinterviews in Idealize met een gesprek met Engin Celikbas, CEO van KesselsKramer. Misschien de wat minder bekende directeur naast natuurlijk de naamdragers van het bureau, maar zeker niet de minst interessante. Bevlogen praat hij over zijn bureau, over de Hema, Sinterklaas, de avonturen in Londen, over ondernemerschap en last, but not least over zijn oprechte boosheid richting de politieke bewegingen van vandaag. Boeiende vent, kijken.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

11 Reacties

  canol

  Is de naam Engine Celikbas en de link naar de site correct???


  7 januari 2011 om 14:25
  ronnieo

  @canol: Jazeker! De site kesselskramer.com is inderdaad hilarisch. Zie het maar als een concept 😉


  7 januari 2011 om 14:44
  canol

  Ik dacht dat de naam Engin was zonder e namelijk. IK probeer het te zien als een concept 🙂


  7 januari 2011 om 14:50
  ronnieo

  oops, volgensmij heb je gelijk, ‘k pas t aan


  7 januari 2011 om 15:09
  canol

  🙂 succes


  7 januari 2011 om 15:11
  Sandra

  Hm, beetje gefrustreerde man deze Engin Celikbas. Na elk zogenaamd relativerende opmerking alleen maar stiekem uithalen naar anderen waaronder zijn oude baas. Kijk nog maar eens naar zijn antwoorden. Eerst zogenaamd verstandig en dan komen de steken. Beetje kinderachtig en bijna rancuneus als je mij vraagt en erg klein…

  Vraag me af of ze allemaal zo gefrustreerd zijn bij Kessels&Kramer;. Heb met verbazing gekeken naar dit interview.

  Michael van Os was trouwens wel erg goed als interviewer! Zou deze man zeer zeker vaker de interviews laten doen. Hij haalt op de juiste manier de ware aard bij mensen naar boven.


  9 januari 2011 om 17:59
  Hermine

  Het geheim van Michael van Os is dat hij zijn geïnterviewden veel scherper ondervraagt dan het in eerste instantie op de kijker overkomt. Dat viel me pas op toen toen ik het gesprek met Celikbas vandaag voor de tweede keer bekeek. Met subtiele voorzetjes en prikkelende terzijdes weet Michael zijn gesprekspartner weergaloos uit de tent te lokken. Michael weet dondersgoed waar hij op uit is en wat hij wil horen. Houd deze sluwe vos in de gaten!


  16 januari 2011 om 14:04
  Julian

  @ Hermine: groot gelijk!

  Michael van Os- door gaan zo!


  18 januari 2011 om 08:11
  mgvandenbroek

  Heb het interview vrijdag helemaal gekeken en gelijk het interview met Barbara Wolfensberger er achteraan. Ook ik ben zeer gecharmeerd van de stijl van Van Os. Complimenten, nog een keer. Ook aan Ronnie, btw die dit allemaal mogeljik maakt.


  18 januari 2011 om 08:19
  ronnieo

  @sandra @hermine @julian @mgvandenbroek: Dank voor de complimenten tav Michael. De man is inderdaad goed! En vindt het leuk 🙂 Dus hij gaat er meer maken! Verwacht in februari weer twee nieuwe afleveringen van ‘m en in maart ook weer twee (als het aan mij ligt). So to be continued. Keep watching! (en volg @blueshotstv op Twitter, handig voor alertjes bij nieuwe afleveringen).


  20 januari 2011 om 14:36
  Victorine Thijssen

  Heel erg leuk om je zo eens in gesprek te zien Engin! En ik ook, zoals hoop op een snel einde van deze rare kronkels die nu plaatsvinden in de Nederlandse samenleving en politiek. Trouwens in de hele wereld zijn goeie en interessante bewegingen bezig. Hope to see you soon! Als je nog eens gaat racen hier in de buurt neem me nog een keertje mee! XX Vic


  19 april 2011 om 07:16

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!