Advertorial: Meer klanten en meer omzet met Offertes.nl!

3 januari 2011, 07:03

Offertes.nl heeft onlangs haar deuren geopend voor de Nederlandse markt en biedt de Marketingfacts-lezer als introductie een unieke couponcode. Het portal is dé schakel tussen vraag en aanbod over meer dan 250 categorieën en brengt klant en leverancier samen. Op een zeer laagdrempelige manier worden aanvragers en dienstverleners tot elkaar gebracht. Offertes.nl is bedoeld voor zowel particulieren als bedrijven. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een product of dienst. Ingeschreven bedrijven worden via het systeem op de hoogte gebracht en kunnen op de aanvraag reageren. Er kan direct een offerte worden uitgebracht, maar het systeem biedt ook de mogelijkheid tot dialoog tussen aanvragers en leveranciers.

Waarom dit initiatief?

Het concept bestaat natuurlijk al, maar beperkt zich slechts tot specifieke niches. Zo richt het grootste gedeelte in de huidige markt zich voornamelijk op klussen in en rondom het huis. Offertes.nl gaat juist een stap verder en biedt een allesomvattend alternatief welke het probleem van versnippering oplost en de vraag en aanbod markt samenbrengt in één website. Winst voor de aanbieders en uiteraard ook voor de consument.

De voordelen voor bedrijven

  • Kans op nieuwe klanten
  • Besparing op marketingkosten
  • Besparing op acquisitiekosten
  • Vergroting van de bestaande portfolio
  • Vergroting van uw netwerk
  • Kies zelf passende opdrachten

Inzet van social media

In de aanloop naar de lancering hebben ruim 100 bedrijven meegedaan aan de voorinschrijving en volgen inmiddels circa 1250 mensen uit het MKB en ZPP’ers het Offertes.nl Twitter account (@offertes). Via netwerken als Twitter, Facebook en LinkedIn wordt er contact onderhouden met zowel consumenten al bedrijven. Tevens worden alle nieuwe aanvragen direct doorgeplaatst op Twitter @werkzoeken.

Het grote voordeel van de inzet van social media is dat er nauw contact is met zowel consument en bedrijf. Specieke wensen, vragen en opmerkingen kunnen snel en concreet worden behandeld.

Gratis credits met couponcode voor bedrijven

Is uw interesse gewekt en wilt u Offertes.nl proberen? Gebruik dan de volgende couponcode bij uw aanmelding en ontvang 2 gratis credits. Code: MFINT2

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!