Vacature: Senior Marktonderzoeker bij NS Hispeed

14 december 2010, 06:00

Referentie nr. NSI0061

Provincie Noord Holland

Plaats Amsterdam

Vacaturetype Professional

Werkveld Marketing & Sales

Opleidingsniveau WO

Functie

Als marktonderzoeker ben jij de autoriteit op het gebied van markt- en klantkennis binnen NS Hispeed. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan diverse interne stakeholders. Je coördineert,  presenteert, voert regie over verschillende vormen van marktonderzoek. Zo is het continue klanttevredenheidsonderzoek een van je hoofdverantwoordelijkheden, maar ook diverse onderzoeken zoals; naamsbekendheids- en imagometingen, klantbehoefte en prijselasticiteitsonderzoek, alsmede het initiëren en implementeren van online en offline klantenpanels.Je vervult een interne ambassadeursrol om intern gebruik van onderzoek te stimuleren. Tevens heb je kennis van de diverse suppliers van onderzoeksdienstverlening.

Wij vragen

 

Om succesvol te zijn in deze functie dien je te beschikken over een opleiding op WO niveau. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in marktonderzoek bij voorkeur zowel aan bureau- als aan klantzijde. Affiniteit met E-commerce en Social Media is gewenst. Als persoon zijnde ben je analytisch sterk, proactief, zelfsturend en een sterke communicator.

 

Bedrijfsonderdeel

 

NS Hispeed

NS Hispeed, voorheen NS Internationaal, is een jong bedrijfsonderdeel van het NS Concern en vervoert jaarlijks miljoenen klanten naar o.a. België, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Om deze klanten een aangename reis te bieden, zetten 500 medewerkers van NS Hispeed zich iedere dag in. NS Hispeed heeft een missie: het bieden van een excellent treinproduct dat qua prijs, snelheid, frequentie en comfort kan concurreren met andere vormen van vervoer op afstanden tot 600 km. NS Hispeed werkt samen met HSA en Railteam aan de voorbereidingen voor de komst van de nieuwe hogesnelheidstrein en het aan elkaar knopen van alle hogesnelheidstreinen in Europa.

 

Afdeling Klantexpertise

De afdeling Klantexpertise is een nieuwe en zich snel ontwikkelende afdeling binnen de marketingafdeling, waarin alle facetten op het gebied van kennis over de klant en klantgerichtheid van het bedrijf NS Hispeed samenkomen. Binnen de afdeling Klantexpertise bevinden zich de disciplines: CRM en Marktonderzoek.

 

Wij bieden

 

Werken bij NS Hispeed betekent werken in een omgeving waar complexe vraagstukken en processen een belangrijke rol spelen. Het is boeiend en biedt veel ruimte voor je eigen ontwikkeling en eigen initiatief. NS kent een uitstekende secundaire arbeidsvoorwaardenpakket, zoals als een 36-urige werkweek, gratis treinkaart en een goede pensioenregeling. De contracturen met betrekking tot de marktonderzoeker bedragen tussen de 28 en 32 uur. Inschaling is op basis van je leeftijd en relevantie werkervaring. NS Hispeed is gevestigd op het Centraal Station van Amsterdam.

Sollicitaties ontvangen wij graag via onze carrieresite: www.werkenbijns.nl (directe link naar vacature) voorzien van CV en motivatiebrief. Wil je meer informatie over deze functie, neem gerust contact op met Sandor Snoeren (Corporate Recruiter) via het e-mailadres: {encode=”sandor.snoeren@ns.nl” title=”sandor.snoeren@ns.nl”} of via het telefoonnummer: 06 – 20 27 71 54.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentietekst wordt absoluut niet op prijs gesteld!

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!