Vacature: Propositiemanager Retentie & Loyaliteit bij NS

30 november 2010, 06:28

{NS}Referentie nr. NSI0052

Provincie: Noord Holland

Plaats: Amsterdam

Vacaturetype: Young professional

Werkveld: Marketing & Sales

Opleidingsniveau: HBO

Propositiemanager Retentie & Loyaliteit (tijdelijke functie tot ca. medio 2012)

NS Hispeed is het hogesnelheidsmerk van de NS en biedt hogesnelheidsvervoer aan op nationale en internationale bestemmingen. Naast de nieuwe hogesnelheidstrein Fyra vallen onder NS Hispeed ook hogesnelheidstreinen als Thalys, ICE International, Eurostar en TGV. NS Hispeed biedt de reiziger niet alleen snelheid en gemak bij het boeken van tickets, maar ook tijdens de reis van en naar het station, het verblijf op het station en in de trein. Het is het jongste bedrijfsonderdeel van het NS Concern waarbij circa 500 mensen werkzaam zijn. De cultuur is te omschrijven als resultaatgericht, transparant en dynamisch.

Doel van de functie: In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor het behouden van klanten door een slim en relevant aanbod. Op basis van consumer insights bepaal je op welke wijze je de klanten het beste kan benaderen. Je analyseert, professionaliseert, ontwikkelt en evalueert lifecycle projecten en de inzet van Multi Channel communicatie.

Kortom; een ideale kans voor iemand die toe is aan een 2e stap in zijn/haar carrière!

Uitdaging

De Marketing afdeling is verantwoordelijk voor de marketing strategie en integrale marktbewerking. Als een klantgerichte organisatie werkt NS Hispeed aan het leveren van een optimaal trein product voor de forens, de zakelijke- en vrije tijd reiziger. De afdeling bestaat uit de disciplines; Marktmanagement, Klantexpertise, PR en Marketingcommunicatie.

Taken en verantwoordelijkheden:

• Je bent mede verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van propositie, promotie- en distributieplannen binnen de strategie van NS Hispeed;

• Het opleveren van actieplannen met input van Sales, CRM en Product Development ten behoeve van de marketingcommunicatiebriefing.

• Het, op basis van consumer insights, verkrijgen van klantinzichten;

• Het, in samenwerking met de marketing data-analyst, analyseren van het effect van activiteiten;

• Een bijdrage leveren aan het marketing- en marktbewerkingplan voor de segmenten zakelijk en forens.

Wij vragen

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie beschik je over een afgeronde Hbo-opleiding in de richting van Marketing. Je hebt ca. 2 tot 5 jaar ervaring in databasemarketing in een e-omgeving. Bij voorkeur opgedaan in een B-to-B omgeving. Academici met een sterke affiniteit in de marketing en ca. 2 jaar werkervaring nodigen we ook van harte uit om te solliciteren! Voor deze functie kijken we in het bijzonder naar wat jij als persoon meebrengt qua talenten en competenties. Je bent dan ook te typeren als klantgericht en salesgedreven. Je overtuigt anderen enerzijds door je enthousiasme en energieke uitstraling, maar eveneens door je factbased onderbouwing. Je bent analytisch sterk en hebt aantoonbare projectmatige werkervaring. Je beheerst de Engelse taal in zowel woord als geschrift.

Wij bieden

Werken bij NS Hispeed betekent werken in een omgeving waar complexe vraagstukken en processen een belangrijke rol spelen. Het is boeiend en biedt veel ruimte voor je eigen ontwikkeling en eigen initiatief. NS kent een uitstekende secundaire arbeidsvoorwaardenpakket, zoals als een 36-urige werkweek, gratis treinkaart en een goede pensioenregeling. Het maximale aanvangsalaris bedraagt

€ 4.000.-. Inschaling is op basis van je leeftijd en relevantie werkervaring. NS Hispeed is gevestigd op het Centraal Station van Amsterdam.

Sollicitaties ontvangen wij graag via onze carrieresite voorzien van CV en motivatiebrief. Wil je meer informatie over deze functie, neem gerust contact op met Sandor Snoeren (Corporate Recruiter) via het e-mailadres: {encode=”sandor.snoeren@ns.nl” title=”sandor.snoeren@ns.nl”} of via het telefoonnummer: 06 – 20 27 71 54.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentietekst wordt absoluut niet op prijs gesteld!

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!