Live vanuit Media Plaza: FreshMediaEvent

Live vanuit Media Plaza: FreshMediaEvent

Mobillion bestaat dit jaar 10 jaar en organiseert daarom vanmiddag in Media Plaza in Utrecht het Mobillion Fresh Media Event. Een verfrissend, interactief event over social media, mobile en trends. In een “Wereld Draait Door” concept zal er met gasten gesproken worden over het huidige medialandschap, trends en de impact van social media. Die gasten zijn onder andere: Patrick Morley en Bart Brouwers (Telegraaf Media Groep), Marc Schoutens en Erik Leerkes (Mobillion), Marc de Vries (Hyves), Marco Derksen (Marketingfacts), Jacqueline Smit (Microsoft), Marlou van Campen (Wereld Natuur Fonds) en Petra de Boevere (@SlijterijMeisje), de host is Ronnie Overgoor (BlueShots). Hieronder de livestream. Update 19:44: Het event is inmiddels afgelopen.

Vanaf 16.00 uur is het mogelijk om live mee te kijken vanuit Media Plaza Utrecht. Het live streaming wordt mede mogelijk gemaakt door Telegraaf Video Media. Meer over het even vind je op de event site van Mobillion.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.