Klantparticipatie: CreateMoreImpact!

27 oktober 2010, 07:21

Innoveren doe je samen. CreateMoreImpact verzamelt daarom ideeën uit alle hoeken van Nederland om elkaar te inspireren. In een online conferentie spreken 60 sprekers elk 60 seconden over ‘Het Nieuwe Werken’ en Web 2.0. In 6 dagen komen er 6 thema’s aan bod: Slimmer Werken, Kennisdelen, Klantparticipatie, Open Innovatie, Creativiteit en Leiderschap. Vandaag publiceren we het thema Klantparticipatie. Klantparticipatie is voor organisaties dé succesfactor voor duurzame en structurele groei. Nieuwe technologieën maken het nu mogelijk klanten actief te betrekken op een schaalgrootte die tot voor kort ondenkbaar was.

Een goed opgezette visie voor klantparticipatie draagt niet alleen bij tot verbetering van dienstverlening, maar zorgt ook voor ambassadeurs: mensen die zich betrokken en geëngageerd voelen bij jouw organisatie. Heerlijk actueel ook: een heel aparte vorm van participatie hebben we onlangs nog van Youp van ‘t Hek gezien. Hoezo participatie zeg je? Ja, natuurlijk: anti-participatie is ook participatie en het is nu aan T-Mobile om de energie van deze storm te gebruiken om er uiteindelijk beter uit te komen. Zou de dat lukken? Misschien wel als er geluisterd wordt naar de volgende 10 sprekers. Hieronder vind je ze dan: de video met alle 10 sprekers die elk 60 seconden spreken over…..Klantparticipatie!

Je kan de videoboodschappen ook afzonderlijk bekijken. Bekijk de 1 minuut video’s van:

Kom jij ook in actie? Geef ook in 60 seconden jouw visie op en ervaring met één van de thema’s. CreateMoreImpact lanceert socialshowcase.nl, een site voor het delen van case studies over Het Nieuwe Werken en Web 2.0. Ook voor de case studies vragen jou om mee te helpen meer impact te maken. Zend jouw case studie (of andere case studies die je vindt) in via socialshowcase.nl.

CreateMoreImpact publiceert de komende dagen ook de andere thema’s. Geïnspireerd om meer te zien? Bekijk ook de 50 andere sprekers op createmoreimpact.com. Hoe gaat CreateMoreImpact verder? Volgend jaar organiseren we nieuwe edities van CreateMoreImpact, waarin we voor een specifieke branche of specifiek onderwerp weer 60 sprekers uitnodigen om 60 seconden te vertellen. Meld je aan als je mee wilt helpen aan volgende edities van CreateMoreImpact!

Dit artikel is geschreven door Joris Arts (@joris_arts) van SpeechWorks.

Onder deze gastblogaccount schrijven auteurs die geen blogger zijn van Marketingfacts. Heb jij een blog die je wilt delen, of wil je graag blogger worden, stuur dan een tweet of mail naar de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!