Old Spice campagne resulteert in 107 procent meer verkoop!

Old Spice campagne resulteert in 107 procent meer verkoop!
, Innovader
@vincente

Old spice, wat een suf ouderwets merk. Totdat “the man your man could smell like” campagne mij zelfs bereikte. Kijk op onderstaand filmpje “the case behind old spice” wat ze gedaan hebben, veel social media cijfers. Gestructureerde interactiviteit met 105 respons video’s. Hoe krijg je vrouwen aan het werk om reukjes voor mannen te kopen? Cool! Meer van dit soort zaken in Nederland graag!

Old Spice campagne resulteert in 107 procent meer verkoop!


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Een van de duurdere campagnes hier in de VS. Voodat de campagne viral ging was hij overal op tv. Maar begrijp dat NL alkeen het einde van de campagne heeft mee gekregen.

    geplaatst op
  • @mstok

    Sterker nog, de campagne heeft hier niet eens gedraaid. Er is hier immers amper wat van Old Spice te koop. ;)

    De grap is dat iedereen in mijn omgeving nu wel het merk Old Spice kent (via het delen op hyves, facebook, etc), en meerdere mensen ook op zoek zijn gegaan naar het product in de schappen, maar het is er simpelweg niet :P

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.