Vacature: Marketing & Communicatie Manager en Medewerker bij De People&Print Group

28 juli 2010, 06:48

{title}De People&Print Group is gericht op verkoop van drukwerk en grafisch gerelateerde producten via internet, denk hierbij aan regulier drukwerk, canvas fotoschilderijen, spandoeken, banners en andere promotionele artikelen. Hoge kwaliteit, persoonlijke service, betrouwbaarheid, korte levertijden en gebruikersgemak zijn de uitgangspunten van de People&Print Group.

 

People&Print Group BV is in 2005 gestart met het exploiteren van het e-commerce concept Drukwerkdeal.nl. Deze succesformule bedient ruim 25.000 klanten internationaal van drukwerk en reclameproducten. Canvasdeal.nl was het volgende concept dat gelanceerd werd. Gemakkelijk en snel een canvas fotoschilderij bestellen is daarmee mogelijk voor de consument, maar ook zeker voor de zakelijke markt.

Met een team van ruim 45 medewerkers zit de groei er nog steeds in en zijn wij voor deze en nog uit te bouwen formules op zoek naar de allerbeste;

Marketing & Communicatie Manager

De functie in een notendop:

In één woord uitdagend! In dit jonge en innovatieve bedrijf is geen dag hetzelfde. Op een snelweg van mogelijkheden scheuren we door, afslagen links en rechts, maar gefocust blijven is onze kracht. We willen niet worden ingehaald door kansen of eigen groei. Onze motoren brullen en draaien continue. We blijven olie smeren om de vaart erin te houden en soepel door te sturen.  De finish is nog lang niet in zicht. Als team verantwoord en energiek op weg. De weg lijkt te verbreden, kansen blijven zich aandringen, heuvels verschijnen en extra mankracht is nodig. Voertuig; check! Brandstof; check! Technici; check! Bestuurder; check! Navigator; gezocht!

De navigator die wij zoeken is verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de marketingplannen. Jij bent de drijvende kracht achter diverse verantwoordelijkheden; productontwikkeling, campagne coördinatie, communicatie, visual design, online marketing, aansturing reclamebureaus, afstemming webdevelopment etc. Daarnaast zorg je voor een duidelijke lijn en bewaking in alle uitingen voor innovatie en een blijvende interesse van onze doelgroepen.

Jouw profiel:

Wij zoeken een commerciële gedreven specialist, ambitieuze (opkomende) goeroe met aantoonbare ervaring. Bij voorkeur verantwoordelijk geweest voor de marketing activiteiten van een succesvolle online webshop dan wel een gedegen kennis hebben van de online business. Herken jij je in het onderstaande profiel:

– Minimaal vijf jaar werkervaring in de marketing en communicatie, bij voorkeur op online gebied waarvan minimaal één jaar leidinggevende ervaring

– Gedegen kennis van (online) marketing, ontwikkelingen, en de vertaling hiervan naar onze verkoopportalen.

– Ondernemend, analytisch en resultaatgericht.

– Commercie schuw je niet en je kent je doelgroep.

bekijk de volledige vacature op de People and Print website

Marketing & Communicatie Medewerker

Als marketing medewerker werk je aan het opstellen en uitvoeren van de marketingplannen. Jij werkt mee aan diverse segmenten binnen het bedrijf; productontwikkeling, campagne coördinatie, communicatie, visual design, online marketing, aansturing reclamebureaus, afstemming webdevelopment etc. Wij willen blijven interesseren van de doelgroep, innoveren en aanpassen in deze bewegende markt. En daar ga jij mee helpen!

Jouw profiel:

Wij zoeken een ambitieuze specialist met aantoonbare ervaring. Bij voorkeur werkzaam geweest binnen de marketing activiteiten van een succesvolle online webshop dan wel een gedegen kennis hebben van de online business. Herken jij je in het onderstaande profiel:

– Minimaal twee jaar werkervaring in de marketing en communicatie, bij voorkeur op online gebied.

– Gedegen kennis van (online) marketing, ontwikkelingen.

– Zelfstandig, analytisch en resultaatgericht.

– Jij neemt graag initiatief en bent enorm betrokken.

bekijk de volledige vacature op de People and Print website

Solliciteren:

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Gooi je wensen maar op tafel! Twijfel niet en neem contact met ons op om jouw interesse kenbaar te maken. Mail je CV en motivatie naar ons op {encode=”Aarnink@peopleandprint.com” title=”Aarnink@peopleandprint.com”}

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!