Marketingfacts Powertalks 1 #NMD2010: Online marketing - De cijfers

Marketingfacts Powertalks 1 #NMD2010: Online marketing - De cijfers

Tijdens de Nationale Marketingdag 2010 organiseerde Marketingfacts een serie ‘powertalks’ over digitale marketing. Van zoekmachinemarketing tot social media marketing, van online PR en video tot affiliate marketing en Enterprise 2.0, met een zeer gevarieerd scala aan sprekers die deze onderwerpen nader toelichtten. Wij hebben al deze presentaties opgenomen en in de komende dagen komen ze nogmaals voorbij, voor het geval je het gemist mocht hebben. Marco Derksen gaf de aftrap voor deze dag met een kort overzicht waar we staan met het gebruik van het internet anno 2010 in Nederland. Ook hadden we een kort interview met Derksen naar aanleiding van zijn presentatie.

Presentatie Marco Derksen: Marketing in the digital age


Interview met Marco Derksen


Slides presentatie Marco Derksen


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • @marco goede zet om oa te gaan richting op laatste jaars studenten/starters, Marketingfacts kan een goed platform bieden om een kennisgat tussen opleiding en praktijk te dichten.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.