Vacature: Creatief Strateeg bij Buro Blink

22 juni 2010, 04:18

{title}Buro Blink is met 10 gedreven marketing- en communicatiestrategen een van de grootste pure marketingbureau’s van Oost Nederland. Ons credo; Change the rules. We ontwikkelen slimme merken en campagnes voor onder andere Teijin Aramid, Comfoor, Novay, Luminis, Previder, EasyDrain, Workx, Nationaal Muziekkwartier en Regiobranding Twente.

Buro Blink is op zoek naar een ervaren Creatief Strateeg. Een doorgewinterde bouwer van slimme merken, (internet-)strategieën en impactvolle campagnes. In staat de essentie van een merk samen met de opdrachtgever en hun klanten scherp te krijgen. Het vermogen om dit nòg scherper uit te werken tot sterke merken en resultaatgerichte campagnes. Thematisch en actiematig. Through the line als het moet.

Functieprofiel

Met een sterk ontwikkeld gevoel voor taal èn vorm ben je de ideale gesprekspartner voor ondernemers en managers die op zoek zijn naar ‘Dat Andere Bureau’. You change the rules. Je verkoopt jezelf en jouw visie. Geeft de klant energie en vertrouwen. Je zet je tanden in de inhoud. Geen algemene abstracties met obligate pijlenschema’s. Je presenteert scherp en beeldend met concrete concepten en rake tactieken.

Op dit moment

Momenteel werkt Buro Blink aan;

  • de Europese introductie van Nederlandse marktleider in interieurproducten
  • zijn we leading agency voor regiobranding Twente,
  • verzorgen we diverse wervingscampagnes,
  • realiseren we intelligente internetstrategieën,
  • structureren we een breed en omvangrijk merkportfolio
  • ontwikkelen we merken voor meerdere fusiepartners

Jij

Je werkt samen met eigenwijze en enthousiaste collega’s bij het leukste en slimste marketingbureau in hartje Stad Enschede. Hoe vanzelfsprekend, je bent gedreven en denkt vrij van middelen, geeft producten en proposities de juiste draai en gaat voor resultaat. Als kop-staart-denker voel je je verantwoordelijk voor het effect van jouw adviezen.

Buro Blink is geen ontwerpstudio. Je werkt dan ook samen met externe ontwerpstudio’s, illustratoren, fotografen, tekstschrijvers en internetclubs realiseer je ambitieuze marketingdoelstellingen. Veel hangt af van jouw inhoudelijke briefing. Jouw vertaling van een merk naar concrete middelen en momenten.

Is dit jouw moment? 

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde WO/HBO opleiding en minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol waarin je organisaties adviseert bij het vormgeven van hun (marketing-)strategie. Met een duidelijke en eigen visie en werk je klant- en resultaatgericht.

Reageren

We kijken uit naar je motivatie en CV. Deze kun je mailen naar {encode=”peter@buroblink.nl” title=”Peter Oosterwijk”}

Trefwoorden;

Strateeg, creatief, marketing, communicatie, media, management, sales, universiteit, wo, marcom, sales, omzet, verkoop, advies, hbo, overijssel, twente, Enschede, online, business development, strategie, onconventioneel.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!