EMMA’s 2010: Wie is er Goud waard?

EMMA’s 2010: Wie is er Goud waard?

Ben je trots op je e-mailmarketing prestaties in het afgelopen jaar? Heb je heel goede resultaten behaald, ben je innovatief geweest, bijzonder creatief of ‘all of the above’? Ga dan snel aan de slag om dit op papier te zeten en dien je case in. Ook dit jaar maak je weer kans op de Gouden EMMA, tijdens de E-Mail Marketing Awards, die op 9 september worden uitgereikt. Voor het indienen van je case heb je nog precies een week: aanstaande maandag 21 juni is het einde van de inzendtermijn.

Meer informatie over de jurycriteria en het template voor het invullen van de cases vind je hier. De awards worden uitgereikt op de E-mailmarketing conferentie van 9 september 2010. We zijn benieuwd naar je creativiteit, innovativiteit, strategie en resultaten: Welke toppers staan er dit jaar op?

Indien je vragen hebt, kunt je contact opnemen met mij of met Heidi Bouhuijzen van BBP via e-mail (h.bouhuijzen[at]bbp.nl) of telefonisch op 0348-415305. Let op: de deadline voor het inleveren van de cases is maandag 21 juni 2010.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.