EMMA’s 2010: Wie is er Goud waard?

14 juni 2010, 04:49

Ben je trots op je e-mailmarketing prestaties in het afgelopen jaar? Heb je heel goede resultaten behaald, ben je innovatief geweest, bijzonder creatief of ‘all of the above’? Ga dan snel aan de slag om dit op papier te zeten en dien je case in. Ook dit jaar maak je weer kans op de Gouden EMMA, tijdens de E-Mail Marketing Awards, die op 9 september worden uitgereikt. Voor het indienen van je case heb je nog precies een week: aanstaande maandag 21 juni is het einde van de inzendtermijn.

Meer informatie over de jurycriteria en het template voor het invullen van de cases vind je hier. De awards worden uitgereikt op de E-mailmarketing conferentie van 9 september 2010. We zijn benieuwd naar je creativiteit, innovativiteit, strategie en resultaten: Welke toppers staan er dit jaar op?

Indien je vragen hebt, kunt je contact opnemen met mij of met Heidi Bouhuijzen van BBP via e-mail (h.bouhuijzen[at]bbp.nl) of telefonisch op 0348-415305. Let op: de deadline voor het inleveren van de cases is maandag 21 juni 2010.

Michael Straathof
Managing Partner bij 100%EMAIL

COMMUNITY
Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!