Rutte: Het innovatie platform kan naar huis en Twitter past niet bij mij + reactie Jan Kees de Jager

7 juni 2010, 10:59

Mark Rutte sprak ik gisteren over innovatie & social media. Het innovatie platfrom kan wat hem betreft direct naar huis als hij minister president wordt. Verder praat hij over de rol van social media die enorm belangrijk is. Edoch, hij twittert niet want het medium past gewoon niet bij hem, te onrustig. Direct een reactie hierop van Jan Kees de Jager die een enorme twitter fan is en die zijn ideale kabinet verwoord. Alvast een teaster van de komende interviews van Halsema, Cohen & Pechtold over dezelfde onderwerpen. (Perfecte camera/editing werk @videologic)

Trendwatcher & Presentator. Momenteel CEO van http://innovader.nl wat video platform http://yubby.com creerde en http://leafplan.nl the connected car.. Voorheen partner Interimic, Venture Partner, directeur mediaplaza.nl en oprichter http://cyco.com, een software bedrijf wat technisch document management maakt met 100 mensen.

Categorie
Tags

2 Reacties

  vincente

  Ben ik nou gek? Snapt iemand dat Rutte zegt dat hij het innovatie platform wil afschaffen en dan gepassioneerd vertelt over wat er moet gebeuren, nl samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en universiteit met een persoonlijk betrokkenheid van de premier? Lijkt erg op innovatieplatform toch?


  8 juni 2010 om 04:35
  vincente

  Ja maar dat is toch ook de focus van het innovatie platform? Om te zorgen dat dingen die verzonnen worden bij universiteiten in het bedrijfsleven terrecht komen? En overal belemmeringen weg te nemen? Ik zou het sterker vinden als hij met iets echt komt ipv alleen iets afbrand.


  8 juni 2010 om 07:48

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!