Rutte: Het innovatie platform kan naar huis en Twitter past niet bij mij + reactie Jan Kees de Jager

Rutte: Het innovatie platform kan naar huis en Twitter past niet bij mij + reactie Jan Kees de Jager

Mark Rutte sprak ik gisteren over innovatie & social media. Het innovatie platfrom kan wat hem betreft direct naar huis als hij minister president wordt. Verder praat hij over de rol van social media die enorm belangrijk is. Edoch, hij twittert niet want het medium past gewoon niet bij hem, te onrustig. Direct een reactie hierop van Jan Kees de Jager die een enorme twitter fan is en die zijn ideale kabinet verwoord. Alvast een teaster van de komende interviews van Halsema, Cohen & Pechtold over dezelfde onderwerpen. (Perfecte camera/editing werk @videologic)


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • Ben ik nou gek? Snapt iemand dat Rutte zegt dat hij het innovatie platform wil afschaffen en dan gepassioneerd vertelt over wat er moet gebeuren, nl samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en universiteit met een persoonlijk betrokkenheid van de premier? Lijkt erg op innovatieplatform toch?

    geplaatst op
  • Mee eens, maar Rutte plaatst daarbij een belangrijke opmerking en dat is hoe sla je de brug tussen de innovaties en de markt.

    geplaatst op
  • Ja maar dat is toch ook de focus van het innovatie platform? Om te zorgen dat dingen die verzonnen worden bij universiteiten in het bedrijfsleven terrecht komen? En overal belemmeringen weg te nemen? Ik zou het sterker vinden als hij met iets echt komt ipv alleen iets afbrand.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.