Viral Friday: Iron Baby

Viral Friday: Iron Baby

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Iron Baby. Patrick Boivin stond al vier keer eerder in Viral Friday met zijn creaties en dit keer speelt zijn 1 jaar oude dochter Margaret Boivin de hoofdrol. Op plek 2, The Coke Zero & Mentos Rocket Car. De zoektocht naar alternatieve brandstoffen is een nieuwe fase ingeslagen met Fritz Grobe en Stephen Voltz. Taig Khris maakt de top 3 deze week compleet. Voormalig X-Games kampioen Taig Khris, heeft een nieuw wereldrecord gezet door van de Eiffeltoren af te springen.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.