Blue Shots TV: Omar Kbiri en James Worthy

4 juni 2010, 11:59

Blue Shots TV wil graag werken met jong talent. Twintigers die dolgraag TV programma’s willen maken voor professionals. Het eerste talent waarmee ze dit gaat doen is Omar Kbiri. Omar Kbiri (kbiri.nl, hij blogt ook hier op Marketingfacts) staat voor het DNA van Blue Shots TV. Jong, ambitieus en als een vis in het water in het medialandschap waarin we leven. Al enige tijd is hij zelf actief met video, maar vanaf nu heeft hij zijn eigen programma’s op Blue Shots TV: Notebook en Kbiri Consult. In deze posting een aflevering van Notebook. In Notebook praat Omar Kbiri met creatieve gasten over hun notebook. Wat staat er allemaal aan inspirerend materiaal in en hoe wordt het notebook gebruikt door onze gast? Reisjes met reisleider Omar door de creatieve geest van z’n gasten.

In deze Notebook ontvangt Omar als gast James Worthy. Laten we zeggen een uitgesproken figuur. Over zichzelf zegt ie op zijn blog:

‘Ergens in de zomer van 1994 ben ik begonnen met schrijven. In die tijd was alles nog puur en deed ik het alleen maar uit liefde voor het mooie vak. Het was mijn doel om, net als tijdens een potje trefbal, zoveel mogelijk mensen te raken. Nu, dertien jaar later, doe ik het eigenlijk alleen nog maar voor het geld, de faam en kittige vrouwtjes met indrukwekkende decolletés.’

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Coen

    Al ruim een decenium groot genieter van James, prpo!


    5 juni 2010 om 13:51

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!