Vacature: Programmeur/Webdesigner bij Upstream

27 mei 2010, 04:15

Bij Upstream, fullservice internetbureau in Arnhem, zijn we op zoek naar een programmeur/webdesigner die ons team komt versterken. Ben je enthousiast, altijd opzoek naar de laatste ontwikkelingen en wil je werken in een informele sfeer? Zie jij het als een uitdaging om aan het succes van opdrachtgevers als Radboud, Heineken Music Hall, Marketingfacts en Omroep Gelderland mee te bouwen en wil je een actieve bijdrage leveren aan de professionalisering van ons team en de wijze waarop wij communities ontwikkelen? Lees dan snel verder!

We gaan graag in gesprek met kandidaten die zich herkennen in de volgende schets:

 • Je bent een starter op de arbeidsmarkt en met een HBO denkniveau en je hebt de opleiding Technische Informatica, Communicatie en Multimedia Design of een soortgelijke opleiding afgerond.
 • Kennis van PHP (object georiënteerd programmeren)
 • Kennis van SQL (MySQL)
 • Kennis van JavaScript / (X)HTML / Stylesheets (CSS)
 • Kennis van (Open Source) CMS systemen (met name Joomla! en ExpressionEngine)
 • Pré is kennis van Photoshop en Fireworks CS4

Je zult je bij Upstream bezig houden met het integreren van content management systemen in websites en intranetten. Daarnaast ontwikkel en test je maatwerk database applicaties voor internet toepassingen. Waar nodig voer je support werkzaamheden uit voor ontwikkelde websites en communities.

Wat heeft Upstream jou te bieden?

We bieden je een dienstverband van 36 uur per week en salaris baseren we op je leeftijd, opleiding en werkervaring. Een overzicht van de aantrekkelijke (secundaire) arbeidsvoorwaarden:

 • Een verantwoordelijke functie met volop ruimte voor ontwikkeling, creativiteit en eigen initiatief;
 • Een prettige werkomgeving, waarin werken in teamverband en een informele omgangsvorm centraal staan;
 • Flexibele werktijden;
 • Gezamelijke lunchen en een maandelijkse borrel;
 • Persoonlijke en vakinhoudelijke groei binnen een informele organisatie;
 • Leuke collega’s.

Upstream

Upstream is een fullservice internetbureau gevestigd in Arnhem. Wij geloven in het succesvol maken van een community met behulp van het ‘van stranger tot evangelist-model’. Aan de hand van dit model zetten we communities op van A tot Z: van creatieve sessie, strategie en concept tot onderhoud, doorontwikkeling en promotie. De afgelopen jaren hebben wij ervaring opgedaan met het inzetten van social media voor uitgevers, adverteerders en bedrijven. Daarnaast hebben we onder Upstream Projects zelf diverse communities in de markt gezet, zoals Marketingfacts, Foodlog en Arnhem-Direct.

Reageren

Past deze baan bij jou en wil je deel uitmaken van ons team, stuur dan je sollicitatiebrief met CV vóór 21 juni a.s. naar: Upstream B.V., t.a.v. Simone Weber, Sweerts de Landasstraat 65, 6814 DB Arnhem. Of per e-mail {encode=”simone@upstream.nl” title=”simone@upstream.nl”}. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Simone Weber, via 026 – 711 38 24.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!