Vacature: Junior Online Marketeer bij ACSI

20 mei 2010, 04:09

{title}ACSI Publishing is uitgever van campinginformatie in boekvorm, op dvd-rom en op internet. ACSI Touroperating biedt op twee terreinen kampeervakanties aan. In groepsverband zijn dat caravan? en camperrondreizen onder de naam ACSI

Kampeerreizen en op individuele basis kampeervakanties onder de naam Suncamp holidays. Om dit alles te kunnen realiseren telt ACSI circa 100 vaste medewerkers op kantoor, ruim 325 campinginspecteurs en een 60-tal reisleiders op freelancebasis.

Functieomschrijving

Je houdt je bezig met het werven van nieuwe affiliates en beheert Google AdWords campagnes. Linkbuilding en het schrijven van landingspagina’s voor onze websites behoren tot je taken. Je houdt statistieken bij en verwerkt deze tot managementrapportages.

Ben jij de geschikte persoon voor deze functie?

• Je bent een starter op de arbeidsmarkt met een afgeronde opleiding op MBO+ of HBO-niveau.

• Je hebt een passie voor internet en bent breed geïnteresseerd in het vakgebied marketing.

• Je werkt graag in een team en bent daarnaast in staat om zelfstandig te werken.

• Je beschikt over een goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal. Kennis van andere moderne talen is een pré.

• Mocht je nog niet bekend zijn met alle termen die genoemd staan onder de functie, maak je dan geen zorgen. Wij zijn op zoek naar een internettalent. De rest leren wij je wel.

Wat heeft ACSI jou te bieden?

Een uitdagende baan, waarin veel ruimte is voor eigen inzicht, initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Een dynamische en informele werkomgeving met enthousiaste collega’s in een organisatie waar veel waarde wordt gehecht aan kwaliteit en service. Prima arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de cao-voorwaarden voor de B.T.U.

Reageren

Past deze baan bij jou en wil je deel uitmaken van ons team, stuur dan je sollicitatiebrief met cv vóór 31 mei a.s. naar: ACSI Publishing BV, t.a.v. Arjette Leffring, Postbus 34, 6670 AA Zetten.

Of via e-mail (graag opgemaakt in Word): {encode=”aleffring@acsi.eu” title=”aleffring@acsi.eu”}. Voor meer informatie kun je bellen naar 0488-452055 en vragen naar Arjette Leffring.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!