Vacatures: Consultants en manager bij Traffic4U

11 mei 2010, 04:17

Met bijna 10 jaar ervaring is Traffic4u één van de voorlopers op het gebied van result driven online marketing in Europa. Bij Traffic4u werken meer dan 90 professionals verdeeld over vier kantoren in Nederland en Spanje. Traffic4u ondersteunt bedrijven bij het behalen van een groter rendement uit online marketing campagnes. Door onze resultaatgerichte en proactieve houding zijn wij één van de meest professionele spelers op het gebied van result driven online marketing. Wij werken voor vele opdrachtgevers, waaronder grote namen als: Sharp, Nestlé, T-Mobile, Coca Cola en ING.

Omdat het goed gaat met Traffic4U zoeken wij uitbreiding van ons team. Op dit moment zoeken wij een manager van het account management team (lid MT), een affiliate marketing consultant, een SEO consultant en een search advertising consultant.

Manager account management online marketing (lid MT)

Als Manager van de afdeling Accountmanagement maak je onderdeel uit van het Management Team. Traffic4u heeft een ambitieuze groeidoelstelling en de afdeling Account management speelt een cruciale rol in het behalen van deze doelstellingen. Naast dat je natuurlijk dagelijks bezig bent met de klanten van Traffic4u, ligt bij jou de verantwoordelijkheid om de afdeling verder te ontwikkelen en structureren.

Lees hier meer over deze vacature

Affiliate Marketing Consultant

Samen met onze Affilliate Marketing Consultant zorg je ervoor dat Traffic4u een nog belangrijkere speler wordt op het gebied van affiliate marketing in Nederland. Na een gedegen inwerktraject start je als consultant. Je gaat meewerken aan de huidige affiliate en search advertising projecten.

Daarna wordt het aandeel van je consultancy werk op het gebied van affiliate marketing steeds meer uitgebreid. Je wordt verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en uitbouwen van de campagnes van je eigen klanten. Je onderhoudt contacten met de affiliates en de affiliatenetwerken om de gestelde doelstelling (een hoog rendement) te behalen.

Lees hier meer over deze vacature

SEO Consultant

Als SEO consultant maak je de websites van onze opdrachtgevers goed vindbaar in zoekmachines en in bredere zin op het hele internet. Je bevindt je op het snijvlak tussen internettechniek en marketing en hebt veel contact met opdrachtgevers en hun webbureaus. Je adviseert en ondersteunt ze bij het vindbaar maken van hun website.

Lees hier meer over deze vacature

Search Advertising Consultant

Als Search Advertising Consultant ben je verantwoordelijk voor het halen van maximaal rendement uit de Search Advertising campagnes van onze klanten. Na een gedegen inwerktraject, krijg je de verantwoordelijkheid over je eigen klantportefeuille. Hiervoor zet je de campagnes op, manage je de campagnes en ga je bij jouw klanten op bezoek om hen te adviseren over de te volgen Search Advertising strategie. Je weet op creatieve en innovatieve wijze de resultaten van jouw klanten te optimaliseren. Natuurlijk verwachten we dat je uitstekende communicatieve vaardigheden hebt en commercieel denkt en handelt.

Lees hier meer over deze vacature

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!