Viral Friday: M.I.A, Born Free

30 april 2010, 08:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor M.I.A, Born Free. Brits artiest M.I.A. heeft een nieuw nummer uit, Born Free, en de begeleidende video is nogal schokkend en (dus?) zeer viraal. Op plek 2, BlackBerry 6 Sneak Peak. Research in Motion, fabrikant van de BlackBerry, zal eind dit jaar het nieuwe BlackBerry operating system onthullen. Hier alvast de sneak peak. En Heineken’s Men With Talent maakt de top 3 deze week compleet.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.

Kim Bosman
SocialMedia8 bij SocialMedia8

Categorie
Tags

2 Reacties

    Logfather

    @Marco Zeker leuk! Aegon is sowieso best goed bezig met online media heb ik het idee, vond de campagne waarin mensen op YouTube filmpjes allerlei financiële termen inzichtelijk konden maken ook niet verkeerd.


    1 mei 2010 om 08:28

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!