iPad unboxing: ik ben verkocht!

6 april 2010, 01:53

Ok, de iPad heeft geen camera, geen usb, geen flash, geen multitasking dus? Conclusie na 3 uur testen: het is een prachtig apparaat en een genot om mee te spelen. Elegant, soepel en verleidelijk. Men geeft er echter zijn telefoon en laptop niet voor op denk ik dus het is een prachtig tablet erbij wat de markt enigzins beperkt maar genoeg voor 5 miljoen verkopen in 2010 (na 300.000 verkochte iPad’s dit weekend).

Hierbij een review van mezelf, PcMagazine, Macweek etc. Ook eenstudie van Sanoma hoe Auto eruit zou kunnen zien op iPad (zie ook interview van Joris van Heukelom).

Trendwatcher & Presentator. Momenteel CEO van http://innovader.nl wat video platform http://yubby.com creerde en http://leafplan.nl the connected car.. Voorheen partner Interimic, Venture Partner, directeur mediaplaza.nl en oprichter http://cyco.com, een software bedrijf wat technisch document management maakt met 100 mensen.

Categorie
Tags

4 Reacties

  venturo

  Think, hoezo afzeiken gozert “Een werkelijk prachtig product maar wordt het een succes?” Klinkt niet echt als afzeiken toch? Maar eh.. wanneer kom jij is uit de kast anoniempje?


  7 april 2010 om 19:21
  osriccaton

  Mooi apparaat inderdaad, ik ben al een tijdje verkocht! Hoop het binnen afzienbare tijd aan te schaffen. Alleen de vergelijking met eReaders is in mijn ogen krom. Apples met peren! Ik ben een trotse Kindle 2 eigenaar en zal dat ook wel blijven met een iPad erbij. De ene voor connected en multimedia activities: social networking, browsen, video, muziek en de ander puur voor het lezen.


  10 april 2010 om 14:44

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!