Anna-Maria Mantel-Giannattasio (Puur) over Beleven, Genieten, Onthouden

20 maart 2010, 07:50

Hoe ervaart Anna-Maria Mantel-Giannattasio, tevens beroemd als @puur, oprichter van Puur* Amsterdam, het ondernemerschap? Wat houdt haar bezig? Waar ligt ze wakker van? Waar wordt ze wakker voor? Edo van Santen, Talk&Do.TV, maakt een serie ondernemers-profielen, waarbij ondernemerschap en de valkuilen en successen worden besproken. Geen snel werk, een lang en diepgaand gesprek tussen twee ondernemers. Ga er dus lekker voor zitten, en laat je meenemen in de wereld van @puur.

Puur* Amsterdam werd in 1996 opgericht door Anna-Maria Giannattasio en Edward Mantel: Levensgenieters, Organisatietalenten en Probleemoplossers. Ooit begonnen onder de naam ‘Nationaal Gidsen Bureau’; een evenementenbureau dat voornamelijk programma’s en congressen voor multinationals, ministeries en ambassades organiseerde. Puur* Amsterdam is een gespecialiseerd organisatiebureau met Amsterdam, een stad met zoveel mogelijkheden, als werkgebied. Kennis en concentratie wordt gekanaliseerd waardoor onze klanten een betere dienstverlening ontvangen. We zijn de Amsterdam expert in onze branche. Inmiddels bestaat Puur* Amsterdam ruim 11 jaar en is het aanbod compleet en verrassend. Dagelijks worden nieuwe activiteiten ontwikkeld. Een enthousiast event-team aangevuld met specialisten en creatievelingen organiseren en begeleiden bijzondere programma’s en evenementen. De visie van Puur* Amsterdam is BELEVEN, GENIETEN, ONTHOUDEN. En dan hebben we het over de stad, de locaties, het verhaal, de gidsen, het eten, het feest… het pure gevoel!

Elke week presenteert ACE.TV een succesvolle en inspirerende ondernemer, die zijn/haar hun opleiding aan een Amsterdamse hogeschool/ universiteit (UvA, Vu, HvA, INHolland) heeft gevolgd. ACE.TV biedt inzicht in de ups en downs van ondernemerschap, en geeft tips, aanbevelingen en inspiratie. ACE.TV wordt in opdracht van CASE geproduceerd door Talk&Do.TV. Opnamedatum 03/03/2010, Publicatiedatum 04/03/2010.

Edo van Santen
De Pitch Trainer Coach Spreker bij edovansanten.nl

Pitcholoog Edo van Santen traint en begeleidt ondernemende mensen. Met krachtiger communicatie en sterkere presentatie. Zowel voor publiek als voor de camera. Nooit meer zenuwen, spreekangst of sprekersangst. Zowel je Elevator Pitch als elke podium- of camera communicatie.

Categorie
Tags

2 Reacties

  media

  Leuk interview!

  Edo, mogen we nu elke zaterdag hier een bijdrage van je verwachten? Mogen we ook suggesties doen voor mensen/bedrijven die je gaat interviewen? Succes in ieder geval!


  20 maart 2010 om 10:19
  edo@edovansanten.nl

  thx Marco.

  Het ligt in de bedoeling hier inderdaad wekelijks een interview te posten. Uiteraard moeten de inhoud en de geïnterviewde wel bij Marketingfacts passen.

  Tips, suggesties zijn altijd welkom, maar ik volg voornamelijk de tips en suggesties van mijn opdrachtgever(s). Maar, mooie namen zijn altijd het overwegen waard. Veel kijkplezier dus!


  20 maart 2010 om 11:22

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!