Facts & Figures online video (online tuesday #5)

17 maart 2010, 07:11

De rook van online tuesday #5 over online video, dinsdagavond 9 maart in Felix Meritis, is nu wel definitief opgetrokken (hier de foto’s). Maar wat in het vat zit, verzuurt niet: van veel kanten kwam de vraag of de presentatie van Remco Bron van Yubby.com nog beschikbaar kwam online. De presentatie van Bron zat namelijke stampvol facts & figures over de markt voor online video in Nederland en internationaal: handig om nog eens terug te lezen. Dat kan nu, hieronder staat de presentatie op SlideShare (66 sheets):

Mooi inzicht in de markt, waarvoor dank aan het team van Yubby.com. De volgende online tuesday zal plaatsvinden op dinsdag 13 april en heeft als titel: “The Future of online display advertising” met een internationale keynote die we nog niet verklappen en een paneldiscussie.

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

2 Reacties

    Bas de Kok

    Mooie presentatie over de online video ontwikkelingen. Wat betreft de NL videomarkt (sheet) mis ik een paar belangrijke spelers zoals Videostrip, RTL en SBS. Daarnaast zijn de bereikcijfers verouderd. Zo heeft UZG al een gemiddeld maandbereik van 20,1% in tegenstelling tot de 10,6% in de sheet. Voor de rest is de presentatie goed, maar hoop wel dat de volgende online tuesday wat meer in het teken staat van de huidige situatie op de Nederlandse online video markt..met de juiste cijfers 😉


    24 maart 2010 om 09:21

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!