Blue Shots TV: Marktplaats Media

8 januari 2010, 11:05

Blue Shots TV is er even tussenuit geweest; de kalkoen had ook aandacht nodig, maar vanaf deze week zijn we weer terug met onze wekelijkse posting met een highlight uit de reeks programma’s die we maken. In deze posting nog even een terugblik naar een mijnsinziens interessant event waar Blue Shots eind vorig jaar aanwezig was; Het Marktplaats Media Event 2009.

Hierboven een interview dat we hielden met commercieel directeur Kiliaan Toorenaar van Marktplaats, waarin hij uitleg geeft over zijn doelstellingen met Marktplaats Media:

“Kom als adverteerder niet tegenover ons zitten, maar kom samen met je media en creatief bureau naast ons zitten om samen een zinvolle propositie te maken. Denk niet, ik wil een boodschap zenden naar heel Nederland dus ook op Marktplaats.”

Op het event spraken diverse gasten en een groot aantal mochten we interviewen. Alfred Levi hield een gepassioneerd betoog over wat hij noemt ‘Clevertising’, ik sprak met Eduard Blacquière (Outrider) en Roy Huiskes (Jaludo) over het Admarkt Mini systeem van Marktplaats, Reineke Reitsma (Forrester) over de mindset van consumenten en de effectiviteit van reclame en, beetje off topic, maar een persoonlijk hoogtepunt voor mij was ook de frisse ontmoeting met sportheldin Marcelien de Koning.

Je vindt alle interviews op Blue Shots TV en op het YouTube Channel van Marktplaats Media.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Bram

  Jeezuss wat een tweedehands nieuws. Dit event was na de zomer vorig jaar!


  8 januari 2010 om 19:18
  ronnieo

  @bram: Het event was 12 november, da’s inderdaad na de zomer, maar zoals ik zeg in de posting, blik ik nog een keer terug naar eind vorig jaar. Vind het materiaal waar ik naar verwijs interessant en relevant.

  Tis geen hot news, there you’re right.


  8 januari 2010 om 19:37

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!