Rhinofly: Spreading a little Christmas Kindness (video)

22 december 2009, 12:33

Rhinofly maakt er traditie van om elk jaar rond kerst met een ludieke actie te komen. Want, zo zeggen ze zelf “De kerstactie is voor ons een proeftuin geworden voor nieuwe technieken en innovatie.”. En ook dit jaar leggen ze de lat weer hoog met een ‘sociaal buzzhokje’! Het is en blijft een beetje bedrijfsnaampje pluggen, maar wel leuk.

Uit het persbericht:

“In de donkere dagen voor kerst verdient iedereen wat extra liefde, aandacht en genegenheid”, is de gedachte van het Utrechtse interactieve communicatiebureau Rhinofly dat eerder dit jaar van de Kanaalweg naar de Orteliuslaan verhuisde. “Ook de forens die na een dag hard werken, in de snijdende kou wacht op de bus. Hunkerend naar de warmte van huis en geliefden.

Een klein gebaar maakt een groot verschil. Het Rhinofly buzzhokje vormt het epicentrum van warmte en saamhorigheid in deze koude harde wereld. Reizigers en wachtenden kunnen elkaar via de site www.xmaskindness.nl of via Twitter of Moby kerstwensen toezenden. Op Twitter moet dan “#xmaskindness” worden opgenomen.”

En dat is aardig gelukt, #zoek #twitter #xmaskindness. Hoe de Rhinoflies op het idee zijn gekomen en hoe ze deze actie hebben uitgewerkt zie je in de volgende video:


Op de actiesite kan iedereen de wensen van anderen en livestreams van webcams bekijken. Nieuwsgierig geworden? XmasKindness.nl

Andere leuke acties van Rhinofly waar op Marketingfacts over is geschreven:

Met kabouters valt niet te werken

Nieuwe recruitmentvideo Rhinofly

Bram Fasseur
Product Leader bij Fast Forward Thinking

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!