• Mobile
    wordt gesponsord door

Video: Gary Vaynerchuck crushes it op Le Web 2009

Video: Gary Vaynerchuck crushes it op Le Web 2009

Gary Vaynerchuck is enthousiast als altijd. Zo enthousiast zelfs dat Loic Le Meur er amper doorheen kwam op Le Web 2009 en vooral luisterde naar het verhaal van Vaynerchuck, die niet te beroerd was om Le Meur flink af te zeiken. Vaynerchuck vertelt zijn verhaal over passie, inzet en de “zero cost of entry” in een tijd waarin social media en inzet kan leiden tot een enorm bereik. Doe wat je het liefst wil doen en doe dat met volledige overgave. Je hoeft je baan er niet voor op te geven, maar werk ‘s avonds in plaats van 3 uur het tweede seizoen van Lost te kijken of vier uur achter de Wii te tennisen. Gary kondigde aan als Angel Investor betrokken te zijn bij Gowalla en volgend jaar met een conferentie te willen komen met enkel Q&A sessies -communities moeten communiceren, niet stil in een zaal zitten luisteren naar hun leiders.

Vaynerchuck is wat grof in de mond en je moet houden van zijn ego, maar persoonlijk krijg ik altijd heel veel energie van zijn speeches. Helaas was er geen tijd meer voor Q&A, een onderdeel waar Vaynerchuck het best in is. Loic beloofde echter dat Vaynerchuck volgend jaar zijn volledige 30 minuten de kans krijgt om vragen te beantwoorden. Ik ben benieuwd.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.