• Mobile
    wordt gesponsord door

Video: Koningin Rania op Le Web 09 over Charity, The Realtime Web en Twitter

Video: Koningin Rania op Le Web 09 over Charity, The Realtime Web en Twitter

In een 15 minuten durende presentatie liet Koningin Rania Al Abdullah van het Koninkrijk Jordanië niet alleen zien dat ze erg begaan is met thema’s als ‘education for all’ en supporter is van micro-funds, maar Hare Majesteit liet ook zien, zeer modern te zijn door haar aanwezigheid op verschillende social media platformen als Twitter. Ze vindt social media een verlichting van haar normale zeer gereguleerde leven, omdat de mensen die haar volgen ‘zichzelf durven te zijn’.

Koningin Rania liet zien, dat The Realtime Web kan bijdragen aan een betere Realtime World. “The Realtime Web is the new Prime Time”. De kern van haar toespraak waren de voordelen die goede doelen kunnen halen uit social media. Ze riep op tot het steunen van ‘1 day for 1 goal’ en daarmee 75 miljoen kinderen proberen te helpen aan onderwijs. Bezoek join1day.org en kijk wat jij kunt doen voor een betere wereld. DM of Tweet haar jouw ideeën en zij gaat ermee aan de slag.


Esther Gons maakte bovenstaande sketchnote voor Dutchcowgirls.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.