Blue Shots TV: Kevin Kelly: Is Technology God?

27 november 2009, 14:01

Deze week nog maar een blik terug naar het prachtige TEDx Amsterdam event.

Een van de hoogtepunten voor velen was de komst van Kevin Kelly, een man die al bijna een ovatie kreeg toen ie het podium op kwam.

Iets waar ie overigens niets van heeft vernomen, zo meldt ie in het begin van het gesprek. 😉

In deze Blue Shots bijdrage het gesprek dat Joris van Heukelom met Kevin Kelly had…

Vergeef hem het feit dat ie Kevin bij zijn eerste opmerking niet verstaat, het was lawaaierig op de set. Daarna komt ie lekker op gang: over techniek, de una bomber en Kelly’s zoon.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!