Wie wordt de online media man / vrouw 2009?

23 november 2009, 13:34

Het jaarcongres van het IAB staat aanstaande woensdag deels in het teken van de uitreiking van de Adwards adwards.nl, een initiatief van Hi-Media & AdLINK Media, OMG en IAB Nederland. Hierbij worden prijzen uitgereikt aan de Online media man en Online media vrouw van 2009.

Een vijfkoppige jury heeft een longlist opgesteld van mensen die zich het afgelopen jaar hebben onderscheiden op het online vakgebied. Tot en met vandaag 17.00 uur kan iedereen stemmen op hun mannelijke en vrouwelijke favoriet. Hieruit komt een toplijst naar voren met drie heren en drie dames. Tijdens Interact 2009 zal de vakjury de twee winnaars kiezen. Meedoen? Ga naar Adwards.nl!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!