• Mobile
  wordt gesponsord door

Fred van Het Net neemt afscheid: Fredruimtop.nl

Fred van Het Net neemt afscheid: Fredruimtop.nl

Sinds 2004 was hij het gezicht van Het Net. Fred, van Het Net. Dat internetmerk houdt op te bestaan en gaat nu KPN heten. (‘Is dat erg? Nee, helemaal niet’, zegt Fred in bovenstaande teaser voor de campagne). Wel erg: Fred heeft ‘járenlang’ zijn best gedaan voor Het Net in al die leuke commercials en daar heeft Fred heel wat spulletjes aan over gehouden. Die gaan nu verloot worden. Ludieke actie, zie ook Bright.

 

Gratis paarse spullen

Fred gaat al zijn spullen verloten, gratis via internet. Iedereen, fan van Fred of niet kan een deel van Freds nalatenschap proberen te bemachtigen via de site http://www.fredruimtop.nl. Op die manier verdwijnt het merk Het Net nooit helemaal. En Fred? Die moet ook verder. Hij heeft daarom een LinkedIn-account aangemaakt.

{title}

In stijl

‘We nemen bij KPN graag in stijl afscheid van onze helden. Niet alleen Het Net klanten, maar duizenden KPN’ers hebben Fred en de kleur paars in hun harten gesloten. Omdat zij de afgelopen jaren dagelijks betrokken geweest bij werkzaamheden voor Het Net. Met deze actie nemen we volgens ons op de meest waardige manier afscheid van het merk en onze spokesperson.’ zegt Koen Cluistra, manager Het Net in het persbericht.

Zelf ben ik niet zo’n hele grote fan geweest van de reclamecampagnes met Fred. Misschien wil ik alleen zijn pak, voor tijdens carnaval. Ook meeloten? Check hier: fredruimtop.nl.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Leuk, mooi uitgevoerd, maar KPN maakt Fred groter dan dat hij eigenlijk was.

  geplaatst op
 • Fred heeft helemaal geen computer in huis?

  geplaatst op
 • Tuurlijk wel. Een hele vette laptop zie ik staan bij het bord http://www.fredruimtop.nl Volgens de beschrijving alleen niet de meest nieuwe.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.