Wintersporters.nl en Eurorelais.nl reiswebsites van het jaar

30 oktober 2009, 05:31

{title}Een jaar geleden vroeg ik aan Martijn van Erp wat volgens hem de ‘gouden regels’ voor web 2.0 ondernemers waren. Lees ze nog eens na, want zijn Wintersporters.nl is uitgeroepen tot informatieve reiswebsite van het jaar. Eurorelais.nl won de prijs in de categorie transactiegericht.

Maurice De Hond was juryvoorzitter van de door Travelution georganiseerde verkiezing. De vakjury bestond uit Tina Gremmen (NS HiSpeed), Robbert Jan Meerpoel (Holiday Cars) en Wim Smit (Tsi Solutions). Martijn van Erp is blij met de erkenning: “Dit is een project dat helemaal is ontstaan uit passie. We hebben altijd bewust gekozen om de website niet te doordrenken met sponsoring en onafhankelijk te blijven. Bezoekers zien dat.” Beide websites, gefeliciteerd! Disclaimer: Zelf ben ik betrokken bij vakantiegangers.nl.

Mangrove
Internetbureau bij mangrove.com

Artikelen geschreven door internetbureau Mangrove (nu: We Are You). Verantwoordelijk voor de realisatie van de huidige Marketingfacts website (2012).

Categorie
Tags

6 Reacties

  Remi

  Wintersporters.nl is inderdaad een erg goede site. Ik gebruik het elk jaar om een nieuwe bestemming uit te zoeken, ook omdat ze voor zover ik weet, geen noemenswaardige concurrentie hebben als het gaat om het vinden van een vet wintersportgebied.


  30 oktober 2009 om 08:37
  Lucas

  Het is een super team dat met veel passie aan de website werkt.

  Geweldig!


  30 oktober 2009 om 10:36
  rubenbos

  @Simme, Vakantiegangers.nl is van Milq, net als Wintersporters.nl vandaar de disclaimer! Gefeliciteerd!


  30 oktober 2009 om 13:52
  Robin Telgenhof – Topic Travel Vakantiehuizen

  Buitengewoon goede websites, waar vele reispartijen nog van kunnen leren!

  Gefeliciteerd!


  3 november 2009 om 07:33
  Mathijs van der Kooi

  Van harte Wintersporters.nl! Ik heb enkele keren mogen zien/ervaren hoe echte wintersport freaks/fanatics een prachtig portal aan het bouwen waren. Een bevestiging van wat ik al wist! Een top site!


  5 november 2009 om 21:37
  Dolly

  downtown, museum visitors do;2n8&17;#t have to stay downtown.  I’d recommend staying at the Fairmont Scottsdale Princess if you don’t have children with you, or the Westin Kierland Resort if you are traveling with


  12 juli 2016 om 01:43

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!