Blue Shots TV: Jong en ondernemend, Danny Mekic’

16 oktober 2009, 12:00

Ik heb veel gesprekken met marketeers, online gurus, experts en ondernemers. Vaak ben ik trots op het feit dat ik zoveel mensen mag ontmoeten die ‘established’ zijn en er enorm toe doen.

Maar Marque Joosten triggerde me een tijd geleden door op mijn vraag “wie inspireert jou nou echt?” te zeggen: Jonge mensen.

En hij heeft gelijk…

Jonge mensen zijn brutaal, lekker naief, zien alleen maar kansen en gaan ervoor. Zeker in onze ‘online marketing’ wereld.

Daarom deze week’s keuze van Blue Shots TV: een profiel van zo’n jonge ondernemer, Danny Mekic’. Kijk en geniet van zijn onbevangenheid.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

3 Reacties

  Jon

  Danny is en blijft een fantastisch ondernemer en is ook nog eens prettig om naar te kijken en te luisteren! En dat is een unicum in dit wereldje, dat toch wel gedomineerd wordt door ongewassen figuren die maar wat brabbelen. Een ding moet deze jongeman toch wel even uitleggen: hij zegt ‘steeds op een andere partij’ te stemmen, maar als mijn gegevens kloppen heeft Danny pas één keer van zijn stemrecht gebruik mogen maken. Leg dat eens uit Danny!


  17 oktober 2009 om 08:23
  Danny Mekic’

  Ha Jon :),

  Dank je wel voor je mooie woorden. Maart 2006 waren de Gemeenteraadsverkiezingen en Deelraadsverkiezingen in Amsterdam (2x), later dat jaar volgde de Tweede Kamer (1x). En ik denk dat ik bij de aankomende verkiezingen naar een vierde partij overstap :-).

  Groetjes,

  Danny


  17 oktober 2009 om 15:17
  Jon

  Je hebt gelijk, op een intergalactische schaal is Amsterdam inderdaad heel erg belangrijk.


  18 oktober 2009 om 19:20

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!