Bas Blikt: Het verhaal van Moonfruit, gasthoofdredacteur Twones en real time racen tegen Raikkonen

4 oktober 2009, 10:32

{title} Het gasthoofdredacteurschap van Twones, de lancering van de online racegame Real Time Racing en het verhaal van Moonfruit, dat de potentie van Twitter toont, zijn een aantal hightlights van de redactieweek bij Idealize. Ik blik voorlopig voor de laatste maal terug, Kim neemt het stokje weer van me over.

De maand oktober hebben we uitgeroepen tot de maand van de gebruikersartikelen. Is je een vernieuwend product, concept, idee of bedrijf opgevallen, maak daar dan in de vorm van een kort/lang bericht melding van op onze website. Voldoe je nog niet één aan de enige voorwaarde voor het aanmaken van een artikel, namelijk een Thinkstyle? Kijk dan hier.

Gasthoofdredacteurschap Twones

Tim Heineke, mede-oprichter van de muziekaggegrator Twones en al eens geïnterviewd hier op Marketingfacts, zette in een paar blogposts (1, 2) uiteen waarom zijn dienst van toegevoegde waarde is. Toen Twones drie weken terug (wederom) in private beta ging, ging de site al snel plat en kwam Tim nog nadrukkelijker in een tropenperiode terecht: daarom is het knap dat hij zijn gasthoofdredacteurschap bij Idealize ook nog opvulde met een artikel over een persbericht van 37 signals, die al het nieuws omtrent internetbuzz en internetbedrijfswaarderingen ironiseert.

{title}Real time racen tegen professionele coureurs

Over andere internetbedrijven dan Twones gesproken: kijk naar het interview met Andy Lürling van iOpener, een Delfts-Duits bedrijf dat samen met gameproducent Simbin online real time racen tegen professionele auto- en motorcoureurs mogelijk maakt. Sinds donderdag is de site Real Time Racing te gebruiken door belangstellenden. Of zie het verhaal van Moonfruit, de websitebouwer die heel duidelijk aantoont wat voor mogelijkheden Twitter biedt omtrent promotie van je eigen bedrijf.

{title}Anti-depressiva hapjes

Ik ga binnenkort een lange reis maken en ben benieuwd hoe de Chileense en Argentijnse keuken voor mij en mijn vriendin gaan smaken . Als het goed is, kan ik kiezen uit veel vlees en wijn. Maar misschien is het plaatselijke assortiment door de kredietcrisis wel uitgebreid. Op de Filippijnen bestaat bijvoorbeeld een restaurant ‘Van Gogh is Biopolar’ (Van Gogh is manisch-depressief) waar anti-depressiva door het eten verwerkt zijn.

Sebastiaan van Essen
Content Marketing Manager bij -

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!