Viral Friday: World’s Loudest Alarm Clock!

Viral Friday: World’s Loudest Alarm Clock!
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor World's Loudest Alarm Clock!. Moeite met opstaan? Dan is deze wekker misschien wel de oplossing! Op plek 2, Ken Block At The Dirt 2 Launch Event. Op 6 september werd de nieuwe Codemasters game Dirt 2 gelanceerd op het Engelse Silverstone circuit, en Ken Block was er bij. Downhill Neon Freeborders maakt de top 3 deze week compleet. Om het Freeborden wat meer bekendheid te geven ging in San Francisco een aantal freeborders de straat op.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • Wat bijzonder dat drie van de vijf filmpjes al van Youtube gehaald zijn. Weet iemand misschien hoe dat komt? Ben benieuwd naar het verhaal daarachter.

    geplaatst op
  • Correctie, 4 van de 5 filmpjes!

    geplaatst op
  • Dank je wel voor je scherpe reactie. We hebben het probleem inmiddels verholpen en de video's doen het weer.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.