Viral Friday: World’s Loudest Alarm Clock!

2 oktober 2009, 08:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor World’s Loudest Alarm Clock!. Moeite met opstaan? Dan is deze wekker misschien wel de oplossing! Op plek 2, Ken Block At The Dirt 2 Launch Event. Op 6 september werd de nieuwe Codemasters game Dirt 2 gelanceerd op het Engelse Silverstone circuit, en Ken Block was er bij. Downhill Neon Freeborders maakt de top 3 deze week compleet. Om het Freeborden wat meer bekendheid te geven ging in San Francisco een aantal freeborders de straat op.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.

Kim Bosman
SocialMedia8 bij SocialMedia8

Categorie
Tags

3 Reacties

  Dennismik

  Wat bijzonder dat drie van de vijf filmpjes al van Youtube gehaald zijn. Weet iemand misschien hoe dat komt? Ben benieuwd naar het verhaal daarachter.


  5 oktober 2009 om 05:37
  Dennismik

  Correctie, 4 van de 5 filmpjes!


  5 oktober 2009 om 05:37
  Nicole Niemann

  Dank je wel voor je scherpe reactie. We hebben het probleem inmiddels verholpen en de video’s doen het weer.


  5 oktober 2009 om 10:49

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!