12 november: Amsterdam Commercial Night 2009

5 oktober 2009, 11:46

Ik ben verantwoordelijk voor de PR en Promotie van de Amsterdam Commercial Night 2009. Een spetterend evenement van de Marketings Associatie Amsterdam. De Marketing Associatie is een de universitaire intermediair tussen marketingtheorie en marketingpraktijk. De MAA heeft als doel om een inspirerend marketing netwerk te creëren met haar leden, relevante bedrijven en de wetenschap. De MAA wil haar leden en andere marketinggeinteresseerde marketing inspiratie geven door gerichte marketing activiteiten te organiseren. Daarnaast biedt de MAA haar leden de mogelijkheid om hun onderlinge banden te versterken door het organiseren van verschillende sociale activiteiten.

Eén van die activeiten is de Amsterdam Commercial Night, een evenement waarin commercials worden getoond die bekroond zijn met een Cannes Lion. Tevens worden er lezingen gehouden door invloedrijke mensen uit het bedrijfsleven en de reclamebusiness. De Amsterdam Commercial Night vindt plaats op 12 november 2009 in de Panama in Amsterdam. Na de Amsterdam Commercial Night zal de avond worden afgesloten met een ‘90 feest met dj Rob Boskamp van Veronica FM.

Meer informatie over de Amsterdam Commercial Night kunt u vooralsnog vinden op de volgende site:

http://www.ma-amsterdam.nl/index.php/activiteiten/amsterdamcommercialnight

Nog deze week komt er een lostaande site van de ACN, wellicht bent u nog geinteresseerd deze te bekijken.

Graag wil ik vragen of het misschien mogelijk is wat exposure te krijgen voor de Amsterdam Commercial Night?

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!